Kuruluş Osman Dizisinden Burak Özçivit'in Üstü Çizildi! Resmi Açıklama Az Önce Geldi!

Kuruluş Osman Dizisinden Burak Özçivit'in Üstü Çizildi! Resmi Açıklama Az Önce Geldi!

Kuruluş Osman dizisiyle ilgili öyle bir iddia atıldı ki dizinin kaderini değiştirebilecek bir nitelikte yer alıyor. Dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit’in diziden ayrılacağı konuşuluyor. Detaylar haberimizde paylaşıldı.

ATV ekranlarında her bölümü reyting üzerine reyting yapan Kuruluş Osman dizisinde başrol oyunculuğu yapan Burak Özçivit internette dolaşan iddialar atılmaya başladı. Bu iddialar diziden ayrılma yönünde olacağı şeklinde dolanmaya başladı. İddiaların gerçek olup olmadığı da diziyi takip ve başrol oyuncusunu takip eden kişiler için araştırma yoluna koyuldu.

Yer alan iddialara göre resmi bir açıklama gelmemesinden dolayı dizi süreci devam edecektir. Bu tür iddialarda resmi bir açıklama gelmeden sonuca gidilemez. Seyircilerin bu tür haberlere sürekli olarak takip ediyor. Sevdikleri dizinin bitmesi de bir yandan daha üzücü bir hale geliyor. İnternet üzerinde Burak Özçivit’in ayrılma iddiaları bu şekilde yalanmış oldu.

Kuruluş Osman Saat Kaçta?

Kurtuluş Osman dizisi Çarşamba günleri saat 20.00’da ATV ekranlarında yer alıyor. Geniş kadrosuyla birlikte karakterleri yaşatan ve her bölümünde farklı olaylar yer almasıyla birlikte heyecanı en üst seviyelere getiriyor. İçerisinde yer alan aksiyon sahneleri de seyircileri büyük oranda etkilenmesini sağlıyor.