Kuruluş Osman Dizisinden Bir Oyuncu Daha Ayrılıyor! Kuruluş Osman'da Deprem Gibi Veda

Kuruluş Osman Dizisinden Bir Oyuncu Daha Ayrılıyor! Kuruluş Osman'da Deprem Gibi Veda

Kuruluş Osman dizisinden ayrılacak oyuncu üzdü. Kuruluş Osman 77. bölümdeki duygusal sahneden sonra Turgut Mari'yi kurtaracak mı göreceğiz. Kritik sahneleri eksik olmayan diziyle ilgili son gelişmeleri aktaracağız.

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünde neler yaşandı merak ediliyor. Sosyal medya bu gelişmeleri konuşmakta ancak yaşananlar tam anlamıyla öyle değil. Mari ve Turgut arasında geçenler merak edildi. Dolayısıyla dizinin yeni bölümünde heyecan üst dorukta olacak. Diziden en az bir oyuncunun ayrılması bekleniyor. Özellikle de bir isim var ki ünlü oyuncudan sosyal medya açıklaması yapar diye beklemiştik. Fakat beklentileri bir türlü karşılamadı. Şimdi ise ATV dizisinin 77. bölümünde yürekleri ağıza getirecek iddialardan bahsedeceğiz.

Mari Diziden Ayrılacak mı?

Turgut'un son anda kurtardığı Mari'nin sağlık durumu ve diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak edildi. Dolayısıyla dizideki gidişata göre de ünlü oyuncu ekranlara veda edecek. ATV'de yayınlanan dizide herkesin Osman Bey'in ana karakter olarak gösterilmesine alışık olduğunu biliyoruz. Ancak dizide öyle gelişmeler yaşanıyor ki Osman Bey karakter eskisi kadar ekranlara gösterilmediği biliniyor Burak Özçivit'in canlandırdığı karakter çok beğenildi. Dolayısıyla herhangi bir motivasyon kaybında dahi olsa güzel yorumları okuyarak kendi hakkında düşüncelere dalabilir.

Şeyma Korkmaz Açıklama Yapmadı

Mari'ye hayat veren Şeyma Korkmaz'ın henüz diziyle ilgili olumlu veya olumsuz gelişme yaşanmadı. Dolayısıyla oyuncunun ayrılması dizide büyük deprem yaratacak. Elbette böyle bir hikaye var mı yok mu bilmiyoruz. Yeni bölümde gözler Şeyma Korkmaz'ı arayacak. Güzel oyuncunun şimdilik dizide olduğunu söylemeliyiz. ATV'deki yapımın yeni bölümü her şeyi belirleyecek.