Kuruluş Osman Dizisindeki Bu çekim Hatası Dizinin Final Yapmasına Neden Olabilir..

Kuruluş Osman Dizisindeki Bu çekim Hatası Dizinin Final Yapmasına Neden Olabilir..

ATV'de ekrana gelen Kuruluş Osman dizisi, önemli bir hata ile herkesi şaşırttı. Osman Bey'i konu alan sahnede neler yaşandı? Son zamanlara damgasını vuran Osman Bey'le ilgili olan bu sahne izleyicilerin gözünden kaçmadı. Savaş sahnesini izleyenler bir yandan son gelişmeleri konuşuyor.

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünde ekrana gelen olaylar dikkat çekti. Pek çok kişi neler yaşandığına anlam veremese de detaylı incelendiğinde her şey anlaşılıyor. Dizinin yeni bölümü yine reytinglerde öne geçecek. Osman Bey'in tutsak edilmesi ve başına gelen olaylar için yaptığı hamleler ilgiyle takip edilmekte. Peki dizideki hata nedir? Dizinin fragmanını izleyenler gözlerine inanmak istemedi.

Aynı Sahne Ters Çevrilmiş!

ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman'da aynı sahnenin ters çevrildiği görüntüler şok etti. Pek çok kişi dizide yaşanılanları ilk başta algılayamamıştı. Ancak Osman Bey'in elindeki iki ciritte ilk cirit ile öldürdüğü kişinin ters görüntü ile ikinci ciritte de öldürdüğü ortaya çıktı. Bu durum karşısında kurgunun büyük payı var. Kurgu hilesi sayesinde pek çok kişi olayları anlamadı.

Osman Bey Nasıl Kurtulacak?

Dizinin yeni bölümünde Osman Bey'in İnegöl Kalesi'nde tutsak edildiğini göreceğiz. Bu durum karşısında nasıl bir plan yapacağı merakla bekleniyor. Osman Bey'in zor durumda iken sıkıntıyı atlatabilmesi için kendisine kimlerin yardım edeceğini de göreceğiz. ATV dizisi her bölümüyle heyecanlı anlar yaşatmayı hedefliyor. Reytingleri de başarısını sürdürmek için de bunu yapmak zorunda.