Kuruluş Osman Dizisinde Ünlü Oyuncunun Ayrılığı Kesinleşti! Yapımcı Bozdağ Filme Tekliler Büyüyor..

Kuruluş Osman Dizisinde Ünlü Oyuncunun Ayrılığı Kesinleşti! Yapımcı Bozdağ Filme Tekliler Büyüyor..

Kuruluş Osman 79. bölümde yaşananlar bu kadar da olmaz dedirtti. Göktuğ'un diziden ayrılırken ki görüntüleri izleyicileri yıprattı. Osman Bey'in gözleri önünde Beyhatu tarafından öldürülen Göktuğ, diziden ayrıldı. Burak Çelik artık ATV dizisinde oynamayacak. İşte dizinin yeni bölümündeki olaylar...

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünde dikkat çeken bir ayrılık sahnesi yayınlandı. Diziyi izleyen izleyiciler büyük bir şok yaşadı diyebiliriz. Hafızalardan silinmesi imkansız olan bu görüntüler tepki de çekti. Göktuğ karakterinin göz göre göre öldürüldüğü görüldü. ATV'de yayınlanan dizide tam olarak neler yaşandı?

Burak Çelik Diziden Ayrıldı

Göktuğ karakteri ile bilinen Burak Çelik, artık dizide oynamayacak. Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde Geyhatu'nun emri ile öldürülen Göktuğ karakteri, izleyicilerin yüreğini sızlattı. Osman Bey'in gözleri önünde hayatını kaybettiği görüldü.

Osman Bey Engel Olamadı!

Öte yandan Osman Bey'in Göktuğ'a engel olamadığı da dikkat çekti. Geyhatu'nun adamları ona engel oldu. Dolayısıyla travmatik bir olay olarak hafızalarda yer edinecek bu ölüm sahnesi, Osman Bey'in gelecek zamanlardaki kararlarını da etkileyecek mi göreceğiz. ATV dizisi, bambaşka bir boyuta taşındı. Kuruluş Osman, bu hafta reytinglerde yüksek başarı elde edebilir. Dizi zaten her hafta reytinglerde birinci olmayı alışkanlık haline getirdi.