Kuruluş Osman Dizisinde Kahreden Ayrılık! O Oyuncu Göz Yaşları İçinde Diziye Veda Etti!

Kuruluş Osman Dizisinde Kahreden Ayrılık! O Oyuncu Göz Yaşları İçinde Diziye Veda Etti!

ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kuruluş Osman dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. Kuruluş Osman dizisi 71. yeni bölümüne dair fragmanı ekranlara yansıdı. Dizi severler Kuruluş Osman dizisinin yeni bölüm fragmanını tam not verdi. İşte haberin tüm detayları...

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü şimdiden merak söz konusu oldu. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise izleyicileri ekran başına kilitledi. Kuruluş Osman dizisinin 71. Yeni bölüm fragmanının 2 tanıtımı izleyicileri bir hayli heyecanlandırdı.

Osman Bey, intikam yemini etti

Osman Bey'in, düşmanlarına karşı sergilediği tavır gündeme damga vurdu. Bunun ardından Gonca Hatun şahadeti duygusal anları ekranlara getirdi. Gonca Hatun şehadetinin ardından Osman Bey ve Alpleri İntikam yemini ederek harekete geçti.

Osman Bey ve Turgut Alp karşı karşıya!

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünde Osman Bey ve Turgut Alp arasında yaşanan gerginlik ise çatışmaya neden oldu. Kuruluş Osman dizisi 17 Kasım Çarşamba akşamı heyecan dolu yeni bölümüyle saat 20.00 de ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.