Kuruluş Osman Dizisinde İşler Karıştı! Kuruluş Osman Dizisi Oyuncusu Ayrılıyor Mu ?

Kuruluş Osman Dizisinde İşler Karıştı! Kuruluş Osman Dizisi Oyuncusu Ayrılıyor Mu ?

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kuruluş Osman dizisi bu sezon da reytinglerde 1 numara oldu. ‘Kuruluş Osman’, 68’inci bölümüyle 27 Ekim Çarşamba günü ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu.

Papaz Gregor’u Osman Bey'in kurduğu oyun ile geri adım atar. Bunun ardından Osman Bey tekfurları büyük bir hayal kırıklığı yaşatır. Tekfur Nikola, Tekfur Kosses ve Tekfur Rogatus, Papaz Gregor’u Osman Bey'in elinden kurtarmak için yeni plan arayışına girer. Planı öğrenen Osman Bey ise tekfurların bir araya gelmesini önlemek için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışır. Tekfur Rogatus’u eline geçirmek için planlar yapan Osman Bey, büyük ipuçları peşine düşer.

Kuruluş Osman dizisi bomba gibi bir bölümle geliyor!

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölüm fragmanında Tekfur Kosses, Bizans İmparatoru’ndan Papaz Gregor’un yakalanması için çalışmalar başlatır. Tekfur Kosses, aldığı bir mesaj ile ne yapacağını şaşırır. Tekfur Kosses, imparatordan aldığı bir emiri Osman Bey ile paylaşma kararı alır. Papaz Gregor’un kendisine teslim edilmesini isteyerek Osman Bey'i uyarır. Bala Hatun ve Malhun Hatun ise obaya dönerken pusuya düşer. Kendilerine pusu kuran kişilerle savaşan hatunlardan Bala Hatun yaralanır.

Bala Hatun pusuya düşüyor!

Saldırı haberi obada duyulurken Bala Hatun kendinden çok bebeğini düşünür. Bu durumda Osman Bey İntikam yemini ederek saldırıda bulunan kişilerin izini sürme kararı alır. Mehmet Bozdağ’ın yapım ve proje tasarımlı üstlendi kuruluş Osman dizisinde Osman Bey karakterine Burak Özçivit’in hayat veriyor. Kuruluş Osman dizisi her hafta çarşamba akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor.