Kuruluş Osman Dizisinde Herkesi Şoke Eden Gelişme! İzleyiciden TRT 1'e Kuruluş Osman Tepkisi

Kuruluş Osman Dizisinde Herkesi Şoke Eden Gelişme! İzleyiciden TRT 1'e Kuruluş Osman Tepkisi

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kuruluş Osman dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. 3. sezonuyla ekranlara gelen Kuruluş Osman dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oyunculuğa Kuruluş Osman dizisi ile başlayan Özge Törer yeteneğini ortaya koymaya devam ediyor. İşte haberin tüm ayrıntıları...

3. sezonu ile büyük yankı uyandıran Kuruluş Osman dizisinin başrollerinde Burak Özçivit, Serhat Kılıç ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi yetenekli oyuncular bulunuyor. Ayrıca dizinin başrolünde bulunan Özge Törer ise kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kuruluş Osman dizisinde oynayan Özge Törer ilk dizisi ile büyük yankı uyandırdı. 20 yaşın oyunculuğa başlayan yetenekli oyuncu Özge Törer bugün 23 yaşında aynı yapımda devam ediyor. İlk deneyimine rağmen çok iyi bir performans sergileyen Özge Törer, dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Özge Törer’e başarı mesajları!

Yetenekli oyuncu Özge Törer, Kuruluş Osman dizisinde oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. O günden bu yana oyunculuğunu geliştirmek için elinden geleni yaptığını söyleyen genç oyuncu izleyicilerin de ilgisini kısa sürede çekti. Dizi severler Özge Törer hakkında birçok paylaşım yaparak genç oyuncu övgüler yağdırmaya ihmal etmedi. Birçok izleyici Özge Törer’in en genç yaşında olmasına rağmen deneyimini çok iyi bir şekilde ortaya koyduğunu Kuruluş Osman dizisinde ışıl ışıl parladığını söyledi. Birçok izleyici ise yetenekli oyuncuyu Esra Bilgiç’e benzeterek yolunun açık olacağını ifade etti.

“Kuruluş Osman dizi seti benim için okul oldu”

Kuruluş Osman izleyicileri Özge Törer’in gelecekte çok başarılı işlere imza atacağını söyledi. Kuruluş Osman dizisinde oyunculuğa ilk başladığında 20 yaşında olduğunu söyleyen dizi severler, Özge Törer’in şimdi 23 yaşında olduğu söyledi. Yetenekli oyuncunun birkaç ay önce yaptığı açıklamada Kuruluş Osman setinde kendisi için bir okul olduğunu belirtti. Üniversite eğitimine oyunculuk üzerinde aldığını söyleyen yetenekli oyuncu bu konuda şanslı olduğunu ve Kuruluş Osman setinin de kendisi için bir okul olduğunu, bu sette çok şey öğrendiğini dile getirdi.