Kuruluş Osman Dizisinde Deprem! Set Ekibi Osman Beye Saldırdı MI? Yapımcı Açıkladı

Kuruluş Osman Dizisinde Deprem! Set Ekibi Osman Beye Saldırdı MI? Yapımcı Açıkladı

Yeni sezonda izleyicilerle buluşan ATV’nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kuruluş Osman yayınlanan her bölümü ile reyting kırmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde dizi sosyal medyanın zirvesinde de yer alıyor. İşte haberin detayları...

Gündemden bir türlü düşmeyen Kuruluş Osman dizisi bu defa Burak Özçivit ile gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde set çalışanları ve Burak Özçivit'in mahkemelik olduğu iddia ediliyor. Yetenekli oyuncu Burak Özçivit kendisine küfür ve hakaret içerikli sözler söylendiğini öne sürerek set çalışanları tarafından şikâyet edildi. Bunun ardından ifadesi alınan Burak Özçivit ortamın streste olduğunu kabul ederek, ağzından hakaret ve küfür çıkmadığını belirtti.

Burak Özçivit mahkemelik oldu

Beykoz'da 8 Aralık 2020 tarihinde Kuruluş Osman dizi çekimleri esnasında başrol oyuncusu Burak Özçivit'in kendisine hakaret ve küfür içeren sözlerin söylendiğini iddia eden 4 set çalışanı Burak Özçivit hakkında suç duyurusunda bulunarak gündemi sarstı. Kamera asistanı olarak çalıştığını söyleyen A.Ö. dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit'in çadırdan çıkarken gözlerinin içine bakarak küfür ettiğini bildirdi. Aynı küfürleri tekrarladığını söyleyen set çalışanı, Burak Özçivit'in küfürlerini duyunca şoka girdiğini, kimsenin ağzını açıp bir şey söylemediğini, farklı kişilerin ağır olsa da benzer hakaretleri olduğunu dile getirdi.

Bu iddiaların ardından Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı Burak Özçivit hakkında hakaret suçundan soruşturma başlattı. İfadesi alınan Burak Özçivit, adı geçen şahısları oynamış olduğu dizi ekip görevlileri olmasından ötürü tanıdığını belirtti. Fakat iddia edildiği gibi kesinlikle hakaret etmediğini söyleyen Burak Özçivit ağzından küfür çıkmadığını bunun mümkün olmadığını da dile getirdi. Yapımcı ve set çalışanları arasında anlaşmazlık olduğunu söyleyen yetenekli oyuncu Burak Özçivit kendisinin de bu olaya dahil olduğunu set ortamında yüze yakın kişinin bulunduğunu ifade etti.