Kuruluş Osman Dİzisinde Beklenmedik Gelişmeler Yaşandı! Hayranları Bu Duruma Tepkisiz Kalmadı!

Kuruluş Osman Dİzisinde Beklenmedik Gelişmeler Yaşandı! Hayranları Bu Duruma Tepkisiz Kalmadı!

Kuruluş Osman dizisi geçtiğimiz gün yeni bölümü ile reyting sıralamasında zirveye oturdu. Kuruluş Osman dizi final yapacak mı? Kuruluş Osman dizisi sezon finali mi yapacak? Kuruluş Osman dizisi son durum?

Sevilen dizideki bu artışın nedeni ise kısa süre sonra ortaya çıktı. İzlenme oranları bir anda tavan yaptı ve izleyiciler bu durumdan gayet memnun. Çünkü reytinglerin yüksek olması demek dizinin senaryosunun devam etmesi anlamına geliyor. Dizi yapımcıları, senaryo bitse dahi yeni bir senaryo daha yazarak dizinin devamlılığını sağlamaktadır. Genellikle bu durum gerçekleşiyor. Ancak dizide reyting olmayınca senaryonun da bir anlamı kalmıyor. Bu nedenle Kuruluş Osman dizisi daima altın dönemlerini yaşamakta. Reyting açısından hiçbir sıkıntısı yok.

Kuruluş Osman'a Yaradı!

Osman Bey karakterinin başrolde olduğu ve Burak Özçivit'in canlandırdığı düşünülürse dizinin neden bu kadar çok izlendiği oldukça açık. Kaliteli senaryo ve oyunculuğun birleşimi olarak reytingler ister istemez yükseliyor. Ayrıca Osmanlı Devleti'nin kuruluşuna uzanan bir macerayı anlattığı için de izleyiciler tarihine ilgi duyarak diziyi izliyor.

Sadakatsiz Dün Akşam Ekranlarda Yoktu!

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü dün akşam yayınlanmamıştı. Çeşitli sağlık sorunları nedeniyle dizinin çekimlerine bir hafta ara verilmişti. Bu nedenle pek çok dizi reytinglerinde artış yaşadı. Ancak en büyük artış Kuruluş Osman'da oldu. Zirvelerden inmeyen Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü çekilmeyince çareyi son bölümü tekrar yayınlamakta buldular.

Kuruluş Osman Sezon Finali Yapamaya Hazırlanıyor!

Öte yandan Kuruluş Osman dizisinin reyting artışına rağmen ne zaman sezon finali yapacağı da merak ediliyor. Sonuç itibariyle dizi sezonunun bitmesine az bir zaman kaldı. Pek çok yeni yapım yayın hayatına devam edecek olsa da Eylül - Ekim aylarında çekimlere başlayan diziler için tatil vakti geldi çattı. Eğer sizler de Kuruluş Osman dizisinin sıkı takipçisiyseniz dizinin ne zaman final yapacağını söyleyelim. Önümüzdeki ay dizinin sezon finali yapacağı belirtiliyor. Eğer önümüzdeki ay olmaz ise Haziran ayında kesin olarak final yapacak. Sonraki süreçte ise yeni sezonda önemli oyuncu transfer haberleriyle karşılaşacağız. Diziye dahil olması beklenen pek çok isim bulunuyor. Yine de vakti geldiğinde bu açıklamalar yapılacaktır.