Kuruluş Osman Dizisinde Beklenen Haber Geldi! Kuruluş Osman'da Savaş Başlıyor..

Kuruluş Osman Dizisinde Beklenen Haber Geldi! Kuruluş Osman'da Savaş Başlıyor..

Kuruluş Osman dizisinde yaşanan olaylar izleyicilerin dikkatini çekiyor. Peki dizide ne gibi gelişmeler yaşanacak? 69. bölüm fragmanı yayınlandı ve Osman Bey savaşa hazırlık yapıyor. Savaşta büyük bir intikam alınacak. Bala ve bebeğine verilmeye çalışılan zararın bedeli çok ağır bir şekilde ödetilecek. İşte Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı...

Kuruluş Osman, yeni bölüm fragmanıyla ekrana geldi ve izleyicilerin dikkatini çekti. Osman Bey'in yaşadığı zorluklara bir yenisi daha eklenmişti. Bala'nın ve karnındaki bebeğin hayati tehlikeyi atlatmasıyla beraber Osman Bey büyük bir savaş hazırlığı içerisine girdi. Peki ATV'de yayınlanan dizide 69. bölüm fragmanı ile bizleri neler bekliyor?

Kuruluş Osman'da Savaş Var!

Bala'nın yaşadıkları sonrası Osman Bey'e karşı yaptığı konuşma dikkatle izlendi. İzleyicilerin tüylerini ürperten ve heyecanlandıran bu olay sonrası gözler Osman Bey'de idi. Yeni bölümde savaşa dair çeşitli görüntüler görüyoruz. İntikamın en büyüğünü almak için elinden gelenin en iyisini yapacak.

Bebeği Kaybetmekten Korktu!

Osman Bey, ifade ettiğine göre Bala'yı ve bebeklerini kaybetmekten çok korktu. Bu nedenle intikamı en sert şekilde alması bekleniyor. ATV ekranlarının reyting birincisi olan Kuruluş Osman, yeni bölümüyle büyük bir fark ortaya koyacak. En çok merak edilen detay ise diziden kimlerin ayrılacağı. Bu sezon diziye katılan bazı oyuncularla vedalaşılabilir. Yeni bölümde neler olacağına dair çeşitli detayları yayın günü öğreneceğiz.