Kuruluş Osman Dizisinde 2 Oyuncu Birden Ayrıldı! Kuruluş Osman Dizisinden Hangi Oyuncular Ayrıldı?

Kuruluş Osman Dizisinde 2 Oyuncu Birden Ayrıldı! Kuruluş Osman Dizisinden Hangi Oyuncular Ayrıldı?

ATV'nn sevilen dizisi Kuruluş Osman'da iki oyuncu daha ekrana veda etti. Diziden ayrılan isimler seyircileri üzdü. Yeni bölümde kimse bu kadar ayrılık yaşanacağını tahmin etmiyordu. 72. bölümü izleyenler gözlerine inanamadı. Peki diziden ayrılan oyuncuların isimleri neler? Hangi karakterler Kuruluş Osman'a veda etti.

ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman'ın 72. bölümü adeta nefesleri kesti. Diziye veda eden isimler merak ediliyordu. Reytinglerde zirveyi kimselere kaptırmayan Kuruluş Osman'daki bazı olaylar dikkatleri üzerine çekti. Yeni bölümlerde daha fazla ayrılık yaşanması bekleniyor. Zira bu gelişmeler ışığında dizide çok önemli olayların yaşanması muhtemel. Peki hangi oyuncular diziden ayrılarak seyircileri üzdü? İşte Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde yaşananlar...

Kuruluş Osman'da Kim Ayrıldı?

Diziden ayrılan oyuncular arasında Gizem Kala ve Serdar Kayaokay bulunuyor. İki başarılı ismin ekranlara erken veda etmesi seyircilerin gözünden kaçmadı. Canlandırmış oldukları Gökçe ve Papaz Gregor karakterlerini de artık görmeyeceğiz. Bu da demek oluyor ki hikaye artık bambaşka bir noktaya taşınacak.

Yeni Ayrılıklar Olacak mı?

ATV dizisinde başka hangi oyuncuların ayrılacağı merak ediliyor. Hali hazırda olaylar iyice büyümeye başladığı için dizideki gerilim de artacaktır. Bu durumda da farklı oyuncuların ekranlar vedası söz konusu olacak. Şimdilik yeni bölüm fragmanı da dahil olmak üzere herhangi bir ayrılık ihtimalini görmüyoruz. Ancak Kuruluş Osman'da oyuncu ayrılığı olması durumunda sitemiz üzerinden bilgilendirileceksiniz.