Kuruluş Osman Dizisi Yeni Eski Dizi Ayırt Etmeden Tek Tek Diskalifiye Etti!

Kuruluş Osman Dizisi Yeni Eski Dizi Ayırt Etmeden Tek Tek Diskalifiye Etti!

ATV dizisi Kuruluş Osman'daki son durum yanıt bulacak. Diziye ilişkin öyle detaylar paylaşıldı ki duyunca şok olacaksınız. 4. sezonda bizleri başka neler beklemekte? Sevilen yapım başta olmak üzere çeşitli detayları sizlerle paylaşıyor olacağız. İşte Kuruluş Osman dizisine yeni sezonda katılanlar...

ATV dizisi Kuruluş Osman'la ilgili bu gelişme büyük dikkat çekti. Sevilen dizi için önemli bir çalışma gerçekleşti. Yüzlerce kişinin çalıştığı projedeki son durum ortaya çıktı. Peki ya diziye ilişkin neler biliyoruz? Burak Özçivit'in başrolde oynadığı diziye yeni sezonda katılan isimler de damgasını vurdu.

Reytinglerde Birinci Oldu

Kuruluş Osman dizisi, reytinglerdeki birinciliği ile farkını ortaya koydu. Öte yandan dizideki bu gelişme gözler önüne serildi diyebiliriz. Çünkü geçtiğimiz sezonlarda da birincilik elde ediyordu. Gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediğini sizlere tek tek açıklıyor olacağız. Diziye yeni katılan isimler de farkını ortaya koydu.

Diziye Kimler Katıldı?

Kuruluş Osman dizisine katılan oyuncular tek tek açıklandı. Dizide Hakan Yılmaz, Nihat Altınkaya, İpek Karapınar, Deniz Hamzaoğlu, Kaan Yalçın, Almila Uluer Atabeyoğlu, Miray Akay, Begüm Çağla Taşkın, Caner Nalbantoğlu, Talat Can Büyükaltay ve Noyan Üzer'i de görüyoruz. Böylelikle ATV'deki bu hamleler diziyi daha da yüksek konuma taşıyor.