Kuruluş Osman Dizisi Yeni Bölümü Sızdı! Kuruluş Osman'da Üzücü Görüntüler..

Kuruluş Osman Dizisi Yeni Bölümü Sızdı! Kuruluş Osman'da Üzücü Görüntüler..

Kuruluş Osman dizisinin yayınlanan son bölümünde Bala Hatun karın bölgesine ağır bir darbe aldı. Bu sahne ile Kuruluş Osman dizisinde duygusal anlar yaşandı. Dizi severler Bala Hatun'un çocuğunu kaybedip kaybetmeyeceğini merak ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölüm fragmanında Bala Hatun'un bebeğini kaybetme korkusu izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Obaya gelen Osman Bey, Bala Hatun'a bunu yapan kişileri bulmak için ant içti. Kuruluş Osman dizisinin 69. yeni bölüm fragmanı ise büyük yankı uyandırdı.

Kuruluş Osman dizisinde yürek sızlatan sahneler..

Dizinin son bölümünde Bala Hatun ölümün eşiğine sürüklenirken çocuğuna bir şey olmaması için dua eder. Bu durumu öğrenen Osman Bey ise Bala Hatuna saldıran kişileri bulmak için harekete geçer. Bunun ardından Osman Bey hem eşi Bala Hatuna hem de doğmamış çocuğuna yapılan bu zulüm karşısında yemin ederek intikam almak için yola koyulur.

Osman Bey'in intikam yemini!

Bala Hatun'un sağlığına kavuşması için elinden gelen her şeyi yapan Selcan Hatun bir müjde verir. Kuruluş Osman dizisinin 68. bölümünde Bala Hatun'un yaralanması ve doğmamış çocuğuna zarar verildiğine dair düşünce izleyicileri korkuttu. Bunun ardından obaya gelen Osman Bey eşi Bala Hatun ve doğmamış çocuğuna yapılan bu zulüm karşısında duygusal anlar yaşadı. Bala Hatuna onu kaybetmekten çok korktuğunu söyleyen Osman Bey izleyicileri de gözyaşlarına boğdu. Yapılan bu zulüm karşısında susmayacağını söyleyen Osman Bey İntikam yemini etti. Bunun ardından izleyiciler Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünde ne olacağını merak ederken diziye dair yayınlanan fragman büyük ilgi gördü.