Kuruluş Osman Dizisi Üzücü Haber Geldi! Kuruluş Osman'da Deprem

Kuruluş Osman Dizisi Üzücü Haber Geldi! Kuruluş Osman'da Deprem

Burak Özçivit'in başrolde oynadığı dizi adeta reyting rekoru kırdı. Kuruluş Osman dizisinde tüm gözler Osman Bey'deydi. Hal böyle olunca ATV'de neler yaşandı merak edildi. Vezir Alemşah'tan büyük bir intikam alan Osman Bey sosyal medyada da konuşuldu. İşte Kuruluş Osman reyting sonuçları ve çok daha fazlası...

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünde önemli bir gelişme yaşandı. Dizideki olaylar izleyicileri sevindirdi. Çünkü öyle sahneler yayınlandı ki hikayede yaşananlar dudakları uçuklattı. Osman Bey'i canlandıran Burak Özçivit'in yıldızlaştığı gecede neler oldu? Vezir Alemşah adeta hayal kırıklığına uğradı. Çünkü Osman Bey, büyük bir plan uygulayarak adeta intikam aldı.

Konur Alp'e Haddini Bildirdi!

 Osman Bey, gizlice ilerlediği yolda alpleri kurtarmakla kalmayıp Konur Alp'e karşı güzel bir mücadele verdi. Hal böyle olunca izleyiciler de diziyi aralıksız izledi. Bu durum ATV'yi memnun etti. Çünkü sosyal medyada da dizinin fazlasıyla konuşulduğunu görüyoruz. Bir yandan da reyting sonuçları yüzleri güldürdü.

 Reytinglerde Birinci Oldu!

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünde total, AB ve ABC1 reytinglerinin tek bir sahibi vardı. Kuruluş Osman tüm reyting gruplarında birinci olmayı başardı. Hal böyle olunca önümüzdeki hafta dizide neler yaşanacak merak ediliyor. Dizi oyuncuları elinden gelenin en iyisini yapmakta. Aynı zamanda hikayenin de bu kadar etkileyici olması izleyicileri mest etti. Şimdi ise gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. ATV'deki dizinin haftanın en fazla reytinge sahip dizisi olması bekleniyor.