Kuruluş Osman Dizisi Krallığını İlan Etti! Kurtuluş Osman Dizisinde  Büyük Savaş Başladı!

Kuruluş Osman Dizisi Krallığını İlan Etti! Kurtuluş Osman Dizisinde Büyük Savaş Başladı!

Dün akşam ekranlara gelen diziler reyting savaşına devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde bu savaşın galibi ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kuruluş Osman dizisi oldu. Kuruluş Osman dizisi dün akşam ekranlara gelen bölümünde sosyal medyada en çok konuşulan dizileri arasında yerini aldı. İşte haberin devamı...

Kuruluş Osman dizisi yayınlanan son bölümünde tüm kişiler kategorisinde çok iyi reytingler elde etti. Alınan bilgiler neticesinde Kuruluş Osman dizisi tüm kişiler kategorisinde çarşamba gününün en çok izlenen yapımı olarak zirveye yerleşti. Proje ve yapım tasarımı Mehmet Bozdağ ait olan dizinin yönetmenliğini Ahmet Yılmaz üstleniyor. Kuruluş Osman dizisinin başrolünde Osman Bey karakterine se Burak Özçivit hayat veriyor. Bunun dışında Kuruluş Osman dizisi dün akşam yayınlanan son bölümünde Osman Bey'in fetih sahnesi gündeme damga vurdu.

Osman Bey, fetih girişimine başladı

Osman Bey, Kayı Obası'nda yapılan ticaret anlaşmalarını iptal etti. Bunun ardından bu hamleyle tekfurlar Osman Bey'in köşeye sıkıştığını düşündü. Bunun üzerine Osman Bey, Bilecik Kalesi'ndeki toplantılarına devam ederek bir sürprizi ekranlara getirdi. Osman Bey, Tekfur Rogatus'un kervanına baskın yaptı. Bu darbenin karşısında Papaz Gregor'u tekrar alabilmek adına mücadele veren Osman Bey'in elindeki son kozunu öğrenmek için Nikola, Rogatus ve Kosses tüm şartları zorlamaya karar verdi. Bunun ardından İnegöl Tekfuru ise kervanının güvenliği için önemli bir adım attı.

Kuruluş Osman dizisinde neler oluyor?

Harmankaya Kalesi'ne giden Malhun Hatun ve Aygül Hatun, Mari'nin sipariş ettiği kimlikleri teslim etmek ister. İki Hatun, Mariem ile buluşmaları esnasında Şam'dan gelecek kervanı da öğrenir. Bu istihbaratın üzerine Osman Bey tekfurlara darbe indirmek için fırsat kollar. Turgut Alp, Göktuğ'un elinden kaçırdığı Katalanlara ağır darbe indirmiştir. Bunun üzerine Osman Bey Bilecik kervanından elde ettiği ganimetleri Turgut Alp ile paylaşma kararı alır. Osman Bey'in tek amacı Şam kervanını ele geçirmektir. Bunun için İnegöl sınırlarındaki stratejik öneme sahip olan Rum köyüne Papaz Gregor'u yollama kararı alır. Malhun Hatun, Osman Bey'in yanında yer alırken Orhan'ın bakımını Bala Hatun üstlenir.