Kuruluş Osman Dizisi Esip Gürledi! Kuruluş Osman Dizisi Birinciliği Kimseye Kaptırmadı!

Kuruluş Osman Dizisi Esip Gürledi! Kuruluş Osman Dizisi Birinciliği Kimseye Kaptırmadı!

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kuruluş Osman dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman dizisi 70 bölümü geride bırakmayı başardı. Dizi tüm kişiler ve ABC1 gruplarında birincilik elde etti. İşte haberin tüm detayları...

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizisi günü yine birincilik ile kapattı. Geçen hafta da reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizisi 3. sezonunda da çok iyi başarılar elde etti. Alınan bilgiler neticesi Kuruluş Osman dizisinin yayınlanan son bölümünde çok önemli gelişmeler meydana geldi. ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kuruluş Osman dizisi 70. bölümde entrika dolu sahneleri izleyici ile buluşturarak reyting rekorları kırdı.

Kuruluş Osman dizisi çarşamba gününe damga vurdu

#TürkDizÇökmez etiketiyle sosyal medyada gündem olan Kuruluş Osman dizisi reytinglerde bir numara oldu. 17 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 71. bölümde neler olacağı ise şimdiden merak söz konusu. Dizinin 70’inci bölümünde Osman Bey tekfurlara karşı büyük bir savaş verdi. Tekfurların ticaret anlaşmalarını bozması sonucu Osman Bey yeni bir kararın eşiğine geldi. Kayı Obası ve Türkmenlerin yaşadığı sıkıntıların giderilmesi adına büyük bir adım atan Osman Bey Nikea’ya gitme kararı aldı. Ayrıca Malhun Hatun bu büyük yolculukta Osman Bey'e eşlik etme kararı alarak yola koyuldu.

Kuruluş Osman dizisi yine ayakta alkışlandı

Tekfurlar Kayı Obası ile ticareti keserek köşeye sıkıştı. Tekfur Kosses’in Kayı Obası’na soktuğu ajan sayesinde her şeyi biz bir öğrendi. Tekfur Nikola, Osman Bey’e karşı tuzak kurma çabası içine girdi. Bunun ardından Tekfur Rogatus, kutsal emanetin Kayı Obası’nda saklandığını öğrendi. Rogatus ise obaya yeni bir plan hazırlığına girişti.Julia ve emrindeki özel savaşçıları bir araya getirerek Kayı Obasına saldırı düzenleme kararı aldı. Tekfur Nikola, Osman Bey’e tuzak kurarak Kayı obasına alt etmek için elinden gelen her şeyi yapacak. Osman Bey ana yoldan çıkarak kendisine yapılan saldırının önüne geçmek isteyecek. Burak Özçivit'in başrollerinde yer aldığı Kuruluş Osman dizisi izleyiciden tam not alarak yoluna devam ediyor.