Kuruluş Osman Dizi Setinde Olay Çıktı! Burak Özçivit Mahkemelik Oldu!

Kuruluş Osman Dizi Setinde Olay Çıktı! Burak Özçivit Mahkemelik Oldu!

ATV ekranlarının en iddialı yapımlarından biri olan Kuruluş Osman yeni sezonu ile geçtiğimiz haftalarda izleyici karşısına çıktı. Yayınlanan her bölümü ile reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizisi sosyal medyanın zirvesinde yer almayı da sürdürüyor. İşte haberin tüm detayları...

Yayınlandığı günden bu yana gündemden düşmeyen Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit ve set arkadaşları geçtiğimiz aylarda mahkemelik olarak gündeme gelmişti. Set çalışanları Burak Özçivit'in kendilerine küfür ve hakaret içerikli sözler söylediğini savundu. Bunun ardından set çalışanları, yetenekli oyuncu Burak Özçivit hakkında suç duyurusunda bulundu.

Burak Özçivit, iddiaları kabul etmedi

8 Aralık 2020 tarihinde Kuruluş Osman'ın çekimleri esnasında Burak Özçivit'in kendilerine küfür ve hakaret içerikli sözler söylediğini dile getiren 4 set çalışanı ifadesini vererek suç duyurusunda bulundu. Bunun ardından ünlü oyuncu Burak Özçivit ise set ortamının stresli olduğunu fakat ağzından küfür ve hakaret içerikli herhangi bir söz çıkmadığını savundu. O günden bu yana Kuruluş Osman dizi setinde sularda durulmuyor.

Kuruluş Osman dizisinin yapımcı firması iddialara sessiz kalmadı

Burak Özçivit'in ekrana yansıyan başarısının ardında zaman zaman sorun yaşadığına yönelik iddialarla gündeme geldi. Dizinin yapımcı firması Bozdağ' Filmden konu ile alakalı açıklama gecikmedi. Kuruluş Osman dizisinin resmi Instagram sayfasından yapılan açıklama sonrası izleyicilerde şaşkınlığını gizleyemedi. Yapımcı firma konu ile alakalı açıklama yaparak oyuncu hakkında ortaya atılan kötü davranış, hakaret ve set çalışanlarını küfür ettiğine dair iddiaları kabul edilmediğini aktardı. Ayrıca bu açıklama yoruma kapalı bir şekilde paylaşıldı. Burak Özçivit'in çalışkanlığından, ahlakından ve örnek davranışından emin olduklarını söyleyen Bozdağ Film, bu konunun adli makamlara intikal etti dile getirdi.