Kuruluş Osman Didem Balçın Diziden Ayrılıyor! Belcen Hatun'a Ne Oldu?

Kuruluş Osman Didem Balçın Diziden Ayrılıyor! Belcen Hatun'a Ne Oldu?

Sevilen oyuncu Didem Balçın'ın bir süre Kuruluş Osman'da yer almayacağı belirtildi. Başarılı ismin Kuruluş Osman dizisinden neden ayrıldığı merak ediliyor. Belcen Hatun'un ayrılma nedeni çok güzel bir gelişme ile bağlantılı.

Kuruluş Osman dizisi, hem reytingleriyle hem de oyuncuların gösterdiği performansla adından söz ettiriyor. Bu nedenle de dizinin her geçen gün daha da başarılı olduğunu görmekteyiz. Ayrıca dizinin başrol oyuncularının da magazin gündemine sık sık düşmesi diziyi ayrı özel yapıyor. Çünkü bilindiği üzere oyunculardan ne kadar fazla söz edilirse genellikle dizinin başarısı da aynı ölçüde değerli olmakta. Kuruluş Osman dizisinde Selcen Hatun karakterini canlandıran Didem Balçın'la ilgili pozitif bir haber geldi. Ünlü oyuncu bir süredir hamileydi ve her şey rağmen rol almaya devam ediyordu.

Didem Balçın Doğum Yaptı!

Kuruluş Osman'ın sevilen oyuncusu Didem Balçın, doğum yaptı ve hayranlarına müjdeyi verdi. Dizide Belcen Hatun'a hayat vererek izleyicilerin beğenisini kazanan ünlü ismin bir süre önce avukat Can Aydın ile hayatını birleştirmişti. Ardından gelen hamilelik haberleri, hayranlarını heyecanlandırmıştı.

Didem Balçın Kuruluş Osman'a Devam Edecek mi?

Belcen Hatun karakterini canlandıran Didem Balçın'ın doğumdan sonra bir süre ekranlardan uzak kalması bekleniyor. Hali hazırda dizinin sezon finali de yapacağı açıklanmıştı. Sezon finalinden sonraki süreçte de bebeği ile vakit geçirmesi beklenen ünlü ismin yeni sezonda tekrar role devam etmesi bekleniyor. 

Kuruluş Osman Sezon Finali Ne Zaman?

Kuruluş Osman dizisinin sezon finali muhtemelen önümüzdeki ay gerçekleşecek. Dizide her şey yolunda gidiyor ve izleyiciler de dizinin gidişatından memnun. Bakalım yeni sezonda da aynı heyecanı ve duyguyu izleyiciye yansıtabilecekler mi? Bilindiği üzere pek çok dizi rekabet haline girdi ve özellikle de yeni yapımlar reyting savaşında önemli bir konuma yükseliyor. Kuruluş Osman ile aynı gün yayın hayatına başlayacak dizileri ne kadar başarılı olacağını göreceğiz. Gidişata göre dizideki senaryolar da farklı şekillenebilir. Başrol Burak Özçivit başta olmak üzere dizinin her oyuncusu ayrı bir çaba sarf ediyor.