Kuruluş Osman Beklenmedik Yenilikleri Getiriyor!

Kuruluş Osman Beklenmedik Yenilikleri Getiriyor!

Kuruluş Osman da beklenmeyen yeniliklere başlıyor. İzleyenler ve dizi tarihinde yaşanacak detaylar haberimizde paylaşıldı.

Kuruluş Osman ikinci sezon olmasıyla birlikte reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Her bölümünde yeni heyecan ve sahneleriyle ekran başına kilitlemeye yayın günü geldiğinde izlenmesinin gittikçe arttığı görülüyor. Yayınlanan 46.bölümde yeni sürprizlere yer veriyor.  Yeni bölümünde Malhun Hatun gelmesiyle olaylar zinciri değişiyor. Ayrıca yeni karakterin olması da izleyenler için ayrı bir güzellik olarak görülüyor. Karakterin diziye girişi fragmana gösterildi oldukça cesareti ve gücü çok gösterilen sevilecek gibi duruyor. Ayrıca kadın karakter de olarak sunulması ilk olarak sunuluyor.

Kuruluş Osman’a Yeni Karakter

Malhun Hatun karakterini Yıldız Çağrı Atiksoy canlandıracak. Fragmanda anlaşılacağı gibi oyuncu karaktere önceden çalışmalar yapmış ve hazırlıkları çok iyi gözüküyor. Kuruluş Osman hatırlanacak ve uzun süre konuşulacak gibi duruyor. Malhun Hatun karakteri canlandırılmasıyla beraber internette araştırmalar yapıldı. Malhun Hatun tarihi hakkında şimdiden bilgiler edinmeye başladı. Fragman da gösterilen sahnede Osman Bey Türk obalarını birleştirmeye çağırıyor. Ancak Osman Bey baskına uğramasıyla birlikte Malhun Hatun gelerek yardım ediyor. Buradaki duruma Nikola çok şaşırıp davranış olarak “O kadın gökten indi sanki” diyerek şaşırmasına neden oluyor.

Malhun Hatun gelmesiyle birlikte hikaye yönü nasıl değişecek merak ediliyor.  Osman Bey ve Malhun Hatun esirleri kurtarmak için nasıl plan içerisine girecek? Bu yüzden yardım alacak mı? Planı bozulan Nikola ne tür hamleler yapacak? Bu tür sorular şimdiden merak edilir oldu. Bu tür soruların cevabı yeni bölümlerle birlikte gelecek.

Kuruluş Osman Hangi Gün?

Kuruluş Osman dizisi Çarşamba günleri saat 20.00’da ATV ekranlarında yer almaktadır. Dizinin her bölümü heyecanla bekleniyor. Proje tasarım, yapım ve senaryosu Mehmet Bozdağ tarafından ele alınıp yapılan dizide yönetmenlik koltuğunda Metin Günay yer alıyor. Kuruluş Osman her yayınlanan bölüm sonrasında sosyal medya üzerinden de bölüm hakkında yorumlar devam ediyor.

 Dizide her bölüm bitişinde merak uyandıracak şekilde bitiyor. Diziye yeni katılan karakter olmasıyla birlikte hikaye devamı değişeceği de görülüyor. Usta oyuncuların olduğu dizide her oyuncunun hareketi oldukça beğeniliyor ve iz bırakacak şekilde kalıyor. İlerleyen zamanlarda ne tür değişimler olacağı da merak ediliyor.