Kuruluş Osman Aksiyon Sahneleri İçin Atak Yaptı! Sırf Aksiyon Sahnesi İçin Yabancı Oyuncu Diziye Dahil Oldu!

Kuruluş Osman Aksiyon Sahneleri İçin Atak Yaptı! Sırf Aksiyon Sahnesi İçin Yabancı Oyuncu Diziye Dahil Oldu!

ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman 3. sezonunda da reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Kuruluş Osman dizisi yine gündem oldu. İşte haberin tüm detayları...

Haberİnternette.Com / Detay - Yeni hikayesi, dekorları ve zengin oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Kuruluş Osman dizisi yeni sezonunda da izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna son olarak Alman oyuncusu Yazmeen Banker dahil oldu. Yetenekli oyuncunun dizide hayat vereceği karakter ise şimdiden merak ediliyor. Dizi severler her hafta Kuruluş Osman dizisini merak ile bekliyor.

Kuruluş Osman dizisine Alman oyuncu dahil oldu!

Alman oyuncusu aksiyon sahneleri ile bunca zaman tüm dikkatleri üzerine çekti. Yeni bir oyuncunun Kuruluş Osman dizisine dahil olması merakları daha da arttırdı. Çünkü Alman oyuncusunun diziye aksiyon sahneleri de getirdiği söyleniyor. Yetenekli oyuncu Yazmeen Baker daha önce de ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kertenkele isimli dizide rol aldı.

Kuruluş Osman dizisi Çarşamba günlerinin vazgeçilmez projesi oldu

Proje tasarımı ve yapımı kendisi ait olan Mehmet Bozdağ, Kuruluş Osman dizisinin adını duyurmaya devam ediyor. Kuruluş Osman dizisinin yönetmenliğini Ahmet Yılmaz üstlenirken baş rolünü ise Burak Özçivit üstleniyor. Osman Bey karakterine hayat veren Burak Özçivit, Kuruluş Osman dizisi ile kariyer merdivenlerini adım adım tırmandı. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kuruluş Osman dizisi ilk sezonunda çok iyi bir başarı yakaladı. Çarşamba akşamlarına damga vurulan vuran Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü ile birlikte merak söz konusu oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı izleyiciyi şimdiden meraklandırmayı başardı.

Kaynak:Haber İnternette