Kurtuluş Osman Dizisi O Dizinin İpini Çekti! Ekranlara Gelmesiyle Ortalığı Yerle Bir Etti!

Kurtuluş Osman Dizisi O Dizinin İpini Çekti! Ekranlara Gelmesiyle Ortalığı Yerle Bir Etti!

Kurtuluş Osman dizisi ekranlara gelerek ortalığı yerle bir etti. Sadakatsiz dizisi Kurtuluş Osman dizisinin gelişiyle büyük reyting kaybı yaşadı. Sadakatsiz dizi bu durum karşısında ne yapacak? Kurtuluş Osman dizisi reytingdeki yerini koruyabilecek mi?

Geçtiğimiz günlerde Sadakatsiz dizisi yeni sezonuyla ekranlara geldi. Yeni sezon ilk bölümüyle birlikte tüm kategorilerde en iyi reytingleri aldı. Fakat  hevesleri kursaklarında kaldı. Yeni sezonuyla Kurtuluş Osman dizisinin ekranlara gelmesi Sadakatsiz dizisinin reytinglerini yerle bir etti.

Kurtuluş Osman Gündemi Sarstı!

Kurtuluş Osman dizisi yeni oyuncu kadrosu ve yeni senaryosuyla ortalı kasıp kavurdu. Üçüncü sezona bomba gibi giriş yaptı. Dizinin geri gelmesi tüm reytingleri değiştirdi.

Reyting sıralamasında Kurtuluş Osman öncesi Sadakatsiz dizisi birinciliği almış sezona muhteşem başlamıştı. Kurtuluş Osman dizisinin de başlamasıyla dengeler değişti. Fakat Sadakatsiz dizisi de çok iyi reytingler alacakmış gibi duruyor.

Sadakatsiz Dizisi Yerini Koruyor!

Sadakatsiz dizisi ilk haftanın ardından  reyting düşüşleri yaşadı. Bunun sebebini zaten açıkladık. Buna rağmen yerini hala koruyor. Kanal D  bu durum karşısında üzgün fakat umudunu kesmiyor.

Bakalım Bu Haftayı Kim Kazanacak!

Kanal D  kanalının reytinglerin düşmesi normal olarak karşılanıyor. Sadakatsiz dizisi bu durum karşısında sessizliğini bozacak anlamına geliyor. İlerleyen zamanlarda  kendisini gösterecek. Bakalım reyting yarışını hangi dizi ve kanal kazanacak bunu hep birlikte göreceğiz.