Kurtlar Vadisine Kenan İmirzalıoğlu Katılacak Mı? Ne Gibi Açıklama Geldi

Kurtlar Vadisine Kenan İmirzalıoğlu Katılacak Mı? Ne Gibi Açıklama Geldi

Kurtlar Vadisine Kenan İmirzalıoğlu konuk oyuncu dahil edilecek. Dizide ne tür karakterde oynayacağı merak konusu oldu. Detaylar haberimizde paylaşıldı

Kurtlar Vadisinin yeniden döneceğinin haberiyle birlikte hayranları oldukça sevindiren gelişmeler yaşandı. Kurtlar Vadisi Kaos ile gelecek yapımda izleyicileri şok edici detaylar geliyor. Yeni gelen haberle birlikte Kenan İmirzalıoğlu dizinin kadrosuna dahil oluyor. Konuk oyuncu olacak Kenan İmirzalıoğlu kaç bölüm alacağı da merak konusu oldu. Detaylar haberimizde paylaşıldı.

Kurtlar Vadisi Kaos Senaryosu Son Gelişme

Kurtlar Vadisi Kaos için senaryo bilgileri de geldi. Necati Şaşmaz Vadi için senaryoyu tamamladıklarını ve senaryo güncel gelişen olayları eklendiğini duyurdu. Kurtlar Vadisi Kaos şubat ayında televizyon kanalında yayınlanacağını belirtmişti. Bu haberlerinden sonra dizinin hayranları merakla beklenecek olan diziyi izlemek için şimdiden gün sayıyor.

Kenan İmirzalıoğlu Sürprizi!

Kurtlar Vadisi Kaos yayınlanacak ilk bölümden itibaren izleyicileri ekran başına kilitlemek istiyor. Konuk oyuncu olarak kalacak Kenan İmirzalıoğlu üç bölüm oynayarak dizide olacağı iddia edildi. Yıllar sonra Türk dizilerine dönen İmirzalıoğlu’nun haberi de hayranları tarafından sevinçle karşılandı. En son Ezel dizisiyle ekranlarda iz bırakan oyuncu Kurtlar Vadisinde de etki bırakacak gibi gözüküyor. Senaryodaki yeri şu anda korunan oyuncunun merakla fragman da bekleniyor.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

18 Haziran 1974 Ankara da doğan Kenan İmirzalıoğlu, 12 yaşına kadar köyde yaşamıştır. Ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da yapan İmirzalıoğlu, İstanbul Teknik Üniversitesinde Matematik Bölümünü bitirerek mezuniyetini tamamladı. Daha sonra 1997 yılında Best Model Turkey birincisi seçilmiştir. Birçok dizi de yer alarak kariyerinde büyük yapımlar da yer almıştır. İlk olarak Deli Yürek dizisiyle kariyerini üst sıralarda yer almış en akılda kalıcı dizisi de Ezel olmuştur. 2016 yılında ise Sinem kobal evlenmiştir. Şu anda ise Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunmaktadır.

Kenan İmirzalıoğlu Oynadığı Diziler

Kenan İmirzalıoğlu her oynadığı dizide büyük izler bırakmıştır. Kariyerin tırmanış evresi 1999 yılında rol aldığı Deli Yürek dizisidir. En son olarak da Karadayı dizisinde 2012-2015 yılları arasında rol almıştır. Uzun yıllar boyunca diziler de almadı onun yerine filmlerde ve farklı projelerde yerini sürdürdü.

  • Deli Yürek
  • Hayat Bağları
  • Alacakaranlık
  • Acı Hayat
  • Ezel
  • Karadayı