Kurtlar Vadisi'nden Alparslan Büyük Selçuklu'ya Şaşırtan Transfer!

Kurtlar Vadisi'nden Alparslan Büyük Selçuklu'ya Şaşırtan Transfer!

Kurtlar Vadisi oyuncusunun Alparslan Büyük Selçuklu dizisine katılması şok etti. Herkes TRT 1 dizisindeki performansını araştırdı. Peki ünlü isim nasıl bir performans sergiledi? Dizide yaşanan bazı gelişmeler gözler önüne serildi. Reytingler iyice yükselebilir. İşte merak edilen gelişmelere dair son detaylar...

Kurtlar Vadisi dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, artık TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'da oynuyor. Ünlü ismin gösterdiği performans çok konuşuldu. Diziler arası transferler genel olarak dikkat çekmekte. Ancak ünlü ismin başarılı performansı neticesinde dizideki yeri de belli oldu. Oba Beyi karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazandı.

Şahin Çelik Adından Söz Ettirdi!

Şahin Çelik, Kurtlar Vadisi dizisinde Haşim Ağa karakterine hayat vermekteydi. Dolayısıyla ünlü ismin belli bir konumu bulunuyordu. Şimdi ise tarihi bir dizide yan karakterler arasında yerini aldı. Reytingleri yüksek olan dizide oynaması herkesi sevindirdi.  Şahin Çelik'in dizide uzun vadeli bir şekilde dizide yer alması muhtemel. TRT 1 dizisinin reytingleri oldukça yüksek geliyor. Dizinin yayın hayatına devam etmesi durumunda çeşitli gelişmeler yaşanacak.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Eski Kurtlar Vadisi oyuncusunun Alparslan Büyük Selçuklu'da oynaması sevindirdi. Görenler bir daha izlemek istedi. Geçmişte böylesine önemli bir dizide oynayan Şahin Çelik, sosyal medyadaki hayranlarının paylaşımı karşısında bir açıklama yapacak mı merak ediliyor. Fahriye Evcen ve Barış Arduç'un başrolde oynadığı dizide çeşitli gelişmeler yaşanmaya devam edecek.