Kurtlar Vadisi Yapımcısı ve Yönetmeninden Yeni Dizi Müjdesi Geldi!

Kurtlar Vadisi Yapımcısı ve Yönetmeninden Yeni Dizi Müjdesi Geldi!

TRT 1'de ekrana gelmesi beklenen Balkan Ninnisi, şimdiden ortalığı salladı. Peki dizi ile ilgili neler biliyoruz? Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken yapıma ilişkin çok fazla detay paylaşıldı. Dizinin oyuncu kadrosunu duyanlar çekimlerin bitmesini bekliyor. İşte dizinin hikayesi, yönetmeni ve oyuncuları...

TRT 1, çekimleri hali hazırda devam eden Balkan Ninnisi ile büyük bir şok yaratacak. Dizinin oyuncu kadrosundan hikayesine kadar pek çok detay etkileyici. Üstelik yönetmeni de uzun zamandır tanıyoruz. Kendisi Kurtlar Vadisi dizisinde de yönetmenlik yapmıştı. Şimdi ise TRT 1 dizisi için kamera arkasına geçecek.

Balkan Ninnisi Başlamak Üzere!

TRT 1'in yeni yapımı Balkan Ninnisi yakın zamanda ekranlara gelecek. Dizideki bu gelişme sonrasında izleyiciler adeta şok oldu. Çünkü gerek senaryosu ve gerekse oyuncu kadrosu herkesi mest ediyor. Dizinin kısa süre içerisinde reyting rekorları kırması beklenmekte.

Oyuncu Kadrosu

Balkan Ninnisi oyuncu kadrosunda Merih Öztürk, Erdal Özyağcılar, Hakan Boyav, Özlem Türkad, Erman Saban, Deniz Gürkan, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Kaan Turgut gib isimler yer almakta. Dolayısıyla ne kadar kaliteli bir yapım olacağı az çok tahmin edilmekte. 15 Mayıs'ta başlayan çekimler biter bitmez ilk bölüm ekrana gelecektir. Bu da demek oluyor ki dizinin ilk bölümü büyük ses getirecek.