Kurtlar Vadisi Pusu'dan Üç Kuruş Dizisine Yılın Transferleri..

Kurtlar Vadisi Pusu'dan Üç Kuruş Dizisine Yılın Transferleri..

Kurtlar Vadisi oyuncusunun yeni durağı Üç Kuruş dizisi oldu. Show TV'de ekrana gelen dizinin oyuncu kadrosuna önemli bir isim katıldı. Peki dizide hangi karakteri canlandıracak? Üç Kuruş dizisine kim katıldı? Merak edilen sorular yanıt buldu. Dizide Nesrin Cavadzade detayı çok konuşuldu.

Üç Kuruş dizisi, Show TV'nin tozunu attırmaya geldi. Dizi daha ilk haftalardan iyice popülerleşti. Sosyal medyada çok konuşulan diziye önemli transferler yapıldığı görülüyor. Peki dizinin yeni bölümüne hangi oyuncu damgasını vuracak? Üç Kuruş dizisine katılması beklenen isim şok etti. Seyirciler, Kurtlar Vadisi dizisi ile ünlenen oyuncu hakkında daha fazla gelişme bekliyor. Hangi oyuncu Üç Kuruş'a katıldı?

Üç Kuruş'a Kim Dahil Oldu?

Show TV'deki diziye katılan oyuncunun Zafer Algöz olduğu belirtildi. Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Yalçın karakteri ile seyircilerin beğenisini kazanmıştı. Daha sonra çeşitli dizi ve filmlerde oynayarak da ününe ün katmaya devam etti. Özellikle de Yahşi Batı, Ali Baba ve 7 Cüceler, A.R.O.G ve Arif V 216 filmlerindeki performansı ile gündeme geliyordu. Cem Yılmaz ile samimi dost olduğunu da belirtelim. Ünlü isim artık yeni dizide oynayacak.

Zafer Algöz'ün Karakteri Belli mi?

Üç Kuruş dizisinde Zafer Algöz'ün hangi karaktere hayat vereceği Nezih olarak açıklandı. Nezih karakterinin, Nesrin Cavadzade'nin canlandırdığı Bahar ile baba kız olacağı belirtiliyor. Dolayısıyla iki başarılı oyuncunun birlikte oynayacağını söylemek mümkün. Yasak Elma'dan aniden ayrılan Cavadzade, oyunculuk kariyerine Üç Kuruş'ta devam ediyor. Zafer Algöz'e dair son gelişmeleri internet sitemiz üzerinden öğrenebilirsiniz.