Kurtlar Vadisi Pusu Oyuncusundan Acı Haber Geldi! Kurtlar Vadisi Oyuncusu Param Parça Oldu..

Kurtlar Vadisi Pusu Oyuncusundan Acı Haber Geldi! Kurtlar Vadisi Oyuncusu Param Parça Oldu..

Bir Zamanlar Kurtlar Vadisi Pusu Dizisinde oynayan Ünlü Oyuncu Reha Özcan'ın saldırıya uğramasıyla birlikte oyuncunun sağlık durumu merak edildi. Kurtlar Vadisi'nde Jozef Beile karakteri ile bilinen ünlü isim şu an iyi mi? Köpek saldırısı sonrasında bir süre zor yürüyecek. Öyle ki tiyatro oyununu da farklı bir tarihe ertelemek zorunda kaldı.

Yıllar öncesinde Kurtlar Vadisi dizisi ile adından söz ettiren Reha Özcan, büyük talihsizlik yaşadı. Köpek saldırısına uğradığını açıklayan ünlü oyuncu, güncel sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Hayranları başına gelen gelişmeleri yakından takip ediyor. Kurtlar Vadisi dizisinde Jozef Beile karakteri ile başarılı performans sergiliyordu. Uzun süre burada rol aldı ve efsane dizinin önemli üyelerinden biri haline geldi.

Reha Özcan'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Reha Özcan, koyun sürüsünün yakınlarından geçerken onları koruyan köpeklerin saldırısına uğradı. Köpekler üzerine doğru gelirken kaçmaya çalışan ünlü isim, kendini yaraladı. Sol baldırından yaralandığı için de bir oyunu ertelendi. Haziran ayında tekrardan sahnelerde olması bekleniyor.

Köpeklerin Suçu Yok!

Kendisi, yaptığı açıklama ile köpeklerin bir suçunun olmadığını söyledi. Aslında bakıldığında köpek ısırığından ziyade kaçarken kendi kendine zarar verdiği öğrenildi. Dolayısıyla Reha Özcan'ın koyun sürüsünün önünden geçmesi büyük talihsizlik olarak yorumlandı. Detaylarla beraber ünlü oyuncu hakkında başka ne gibi gelişmeler meydana gelecek hep birlikte göreceğiz.