Euro 38,10 %0,54
Dolar 34,11 %-0,04
Sterlin 45,72 %0,40
Altın 2.910 %0,89

Kurtlar Vadisi Ocak'ta Çekimlere Başlıyor! Necati Şaşmaz'dan Son Açıklama Büyük Ses Getirecek!

Kurtlar Vadisi dizisiyle ilgili güncel gelişmeler ve dahası ortaya çıkıyor. Peki ya sevilen yapımla ilgili bizleri neler beklemekte? Sevilen dizinin tekrardan ekrana geleceği bilgisi iletildi. Bu haber sonrasında herkes şok üstüne şok yaşayacak. Necati Şaşmaz tarih verdi bile.

kurtlar_vadisinin_polat_alemdari_necati_sasmaz_bir_ilke_imza_atti_cocuklarinin_1665385572_6398_w750_h421.

Necati Şaşmaz'dan gelen açıklama sonrasında Kurtlar Vadisi ile ilgili çeşitli sorular yanıt buldu. Sevilen dizinin tekrardan ekrana döneceği vurgulanıyor. 7 yıl sonrası diziyi tekrardan izleyecekler büyük şok yaşayacak. Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz nasıl bir açıklamada bulundu? Oyuncudan gelen açıklamada " Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak" ifadesine yer verilmişti.

Çekimler Ocak Ayında Başlıyor

Kurtlar Vadisi çekimlerinin Ocak ayında başlayacağı belirtildi. Bunun için önemli hazırlıklar yapılacak. Son dakika gelişmeleriyle birlikte çeşitli detaylara yer verilecek. Son zamanlara damgasını vuran bu olayla ilgili bizleri neler bekliyor?

Hangi Karakterler Vardı?

Kurtlar Vadisi'nde efsaneleşen pek çok karakter vardı. Bunlar Polat Alemdar, Pala, İskender Büyük, Memati, Aslan Akbey, Doğu Bey, Mehmet Karahanlı, Süleyman Çakır olarak başlamakla birlikte çok fazla sayıda karakterin diziye katkı sunduğunu söylememiz mümkün.

Yazar: Haberci
<