Kurtlar Vadisi Kaos Dizisinin Başlama Tarihi Belli Oldu! Yeni Oyuncuların İsimleri Açıklandı!

Kurtlar Vadisi Kaos Dizisinin Başlama Tarihi Belli Oldu! Yeni Oyuncuların İsimleri Açıklandı!

Kurtlar Vadisi Kaos dizisin hayranları merakla bekliyor. Ne zaman başlayacak? Konusu ne olacak? Yeni oyuncular kimlerdir? Merak konusu oldu. Kurtlar Vadisi Kaos'dan ilk açıklamalar geldi.

İlk bölümü 2003 senesinde yayınlanan ve seyirciler tarafından oldukça rağbet gören dizi tekrardan farklı bir dizi konsepti ile yayınlanmaya başlanacağını duyurdu. Türk seyircisi için bir vazgeçilmez olan Kurtlar Vadisi tekrardan yeni bölümleriyle ekranları karşısında olacak. Hangi oyuncular yer alacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Haber ile ilgili tüm detaylar.

Birçok isimle yayınlanan Kurtlar Vadisi Türk televizyon dizisi bu sefer isim değiştirerek Kurtlar Vadisi: KAOS olarak yayın hayatına başlayacak. Necati Şaşmaz yaptığı açıklamalar ile herkesi sevindirdiğini söyleyebiliriz. Ne zaman yayınlanacağı ve yeni oyuncularının henüz belirli olmadığı yönünde açıklamalar yapan Yönetmen, tekrardan televizyon dünyasına damga vuracağı yönünde açıklamalarını gerçekleştirdi. Dizinin henüz çekimlerine belirli bir şekilde başlanmadı ve fragman ile alakalı bir şeyde yayınlanmadı.  

Ayrı olarak Kenan İmirzalıoğlu hakkında bir açıklama da geldi. Ünlü oyuncu Kurtlar Vadisi: KAOS için bir teklif gelmesi yönünde değerlendirebileceğini söyledi.

Kurtlar Vadisi KAOS Konusu Ne Olacak?

Dizinin tekrardan yapımcılığını ve senaristliğini üstleneceğini belirten Necati Şaşmaz daha öncesinde yapmış olduğu açıklamalarda şu ifadelerde bulunmuştu ‘’İdeoloji olarak kaosu benimsemiş bir toplum bulunmakta. Bu ideoloji ile bütün dünyayı ele geçirip, yönetmek istiyorlar. Biz de kaostan dünya halkını nasıl kurtarabiliriz ve toplumu birbirinden ayırabiliriz bunu işleyeceğiz. Kaosun hâkim olduğu bir dünyada neler yaşanır, neler elimizden alınır, nelere karşı koymalıyız bu konuyu dizimizde yalın bir biçimde anlatacağız. Küresel anlamda farklı farklı ülkelere kadar dizimizi uzatacağız. Bu sefer sadece yakın coğrafyamız ile ilgilenmeyeceğiz.’’ Dedi.  

Kurtlar Vadisi KAOS Ne Zaman Başlayacak?

Bu soru hakkında Necati Şaşmaz belirli bir açıklamalarda bulunmasa da yakın zamanda gösterime çıkacağı şeklinde söylenen söylentiler bulunmakta.

Kurtlar Vadisi KAOS Oyuncuları Kimler?

Necati Şaşmaz yaptığı açıklamalarda belirli bir oyuncu kadrosunun henüz yer almadığını belirtti. İleri günlerde yapacağı açıklamalarda eski kadrosunu aratmayan bir oyuncu seçimi yapacağını umuyoruz.