Kurtlar Vadisi Ekibi Komple Teşkilat Dizisine Transfer Oluyor! İşte Teşkilat Dizisinin Yeni Güllüsü..

Kurtlar Vadisi Ekibi Komple Teşkilat Dizisine Transfer Oluyor! İşte Teşkilat Dizisinin Yeni Güllüsü..

Teşkilat dizide yeni bir oyuncu geliyor. Memati karakteriyle bilinen Gürkan Uygun'dan sonra sıra farklı bir Kurtlar Vadisi oyuncusuna geldi.

Güllü Erhan ile tanıdığımız Erhan Ufak, diziye katılacak mı? TRT 1'de ekrana gelen dizide heyecan veren anlar yaşanıyor. Oyuncu diziye gelirse yer yerinden oynayacak.

Teşkilat, yeni sezonda önemli oyuncuları bünyesine katmıştı. TRT 1'deki dizi, Kurtlar Vadisi'nde harikalar yaratan oyuncuları bir araya topladı. Şimdi ise farklı bir ismin daha diziye katılma ihtimali bulunuyor. Bu sayede dizinin oyuncu kadrosu çok daha etkili hale gelecek. Peki Kurtlar Vadisi dizisinden sonra farklı projelerde gözükmeyen hangi oyuncu diziye katılacak?

Teşkilat'a Güllü Erhan Sürprizi

Teşkilat dizisi yapımcı şirketi, Güllü Erhan'a ilettiği tekliften sonra cevap bekliyor. Erhan Ufak'ın diziye katılması için yoğun çaba sarf edildi. Ünlü ismin bu teklifi kabul ettiği ve diziye en kısa sürede dahil olacağı iddia edilse de henüz net bir açıklama yok.

Erhan Ufak Hangi Karakteri Canlandıracak?

Erhan Ufak'ın bu dizide Güllü Erhan yerine farklı bir karakter ile karşımıza çıkması bekleniyor. Çünkü Kurtlar Vadisi'ndeki pek çok karakterin vadesi doldu. Zaten Gürkan Uygun da bambaşka bir karakter ile dizideki varlığını sürdürüyor. Hal böyle olunca ünlü ismin canlandıracağı karakter yakın zamanda duyurulacaktır.

İzleyiciler Heyecanlandı

Teşkilat dizisine Gürkan Uygun katıldıktan sonra pek çok kişi gözlerine inanamamıştı. Şimdi ise Erhan Ufak'ın dizide oynayacağı haberiyle beraber aynı heyecan yaşanıyor.