Kurtlar Vadisi Dizisinin Oyuncusu Memati Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Transfer Oldu!

Kurtlar Vadisi Dizisinin Oyuncusu Memati Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Transfer Oldu!

Kurtlar Vadisi dizisinin Ünlü oyuncusu Gürkan Uygun’u dizi Memati karakteri ile hatırlıyor. Gürkan Uygun uzun süre bu karaktere hayat verdikten sonra ise başka rollerde de yer almak için tercihini değiştirmişti. İşte haberin tüm detayları...

Gürkan Uygun doğru bir karar alarak üzerine yapışan Memati karakteri rolünden sıyrılmak için elinden geleni yaparak bu konuda da başarılı oldu. Kehribar dizisinde Orhan, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mimar Sinan, Bu Şehir Arkandan Gelecek projesinde Şahin karakteri, Payitaht Abdülhamid dizisinde Halil Halid ve son olarak oynadığı dizi Uyanış Büyük Selçuklu da ise Hasan Sabbah karakterlerini canlandıran oyuncu adına çok başarılı bir dönemi geride bıraktı.

Bugüne kadar almış olduğu farklı dizilerdeki farklı karakterleri ile Gürkan Uygun, sonunda Mematiyi unutturmayı da kısmen de olsa başardı. Ünlü oyuncunun hayranları merakları ile son dönemde sosyal medyada ortaya çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz iddiası ile çok fazla heyecanlandı. İddialara göre atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 7. sezonunda Gürkan Uygun da yer alacak. Fakat bu iddialar doğru çıkmadı.

Gürkan Uygun hayranları duyduklarına inanamadı!

Gürkan Uygun hayranları duyduklarına inanamadı! Kendisine gelen kulis bilgilerini de paylaşan Gazeteci Birsen Altuntaş, Gürkan Uygun ile yapımcının Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a katılmak için hiç görüşmediklerini ve böyle bir şeyin olmadığını da belirtti.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı ödül töreninde Gürkan Uygun, onur ödülüne layık görülmüştü. Yeni projeler için de görüşmelerine devam ettiğini de ifade etmişti. Oyuncunun şu aşamada herhangi bir projesinin olmadığı ortaya çıktı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hayranları bu iddialardan çok memnun olmuştu fakat asparagas haber çıkması birçok dizi hayranını da üzeceği bellidir.