Kurtlar Vadisi Dizisini Özleyenlere Osman Sınav'dan Sevindiren Haber Geldi!

Kurtlar Vadisi Dizisini Özleyenlere Osman Sınav'dan Sevindiren Haber Geldi!

Kurtlar Vadisi dizisini özleyenlere müjdeli haber Osman Sınav'dan geldi. Uzun soluklu bir proje yürüten Osman Sınav şimdi ise yeni bir dizi ile ekranlara geliyor. Osman Sınav'ın yeni dizisi hangisi? Dizi hangi kanalda yer alacak? Dizi oyuncuları kimler?

Kurtlar Vadisi İlk olarak  2003 yılında Show TV'de ekranlara geldi. Aksiyon ve dram ağırlıklı bir mafya dizisi oldu Uzun soluklu dizilerden bir tanesi oldu ve çok beğeni kazanmıştı.

Kurtlar Vadisinin Yönetmeni ve yapımcısı olan Osman Sınav o dönemlerde en büyük projeye imzayı atmış oldu. Kurtlar Vadisi fanatiklerini topladı. Kurtlar Vadisi uzun zamandır ekranlarda olmamasına rağmen hala unutulmuş değil.

Kurtlar Vadisinin devam etmesini isteyen bir çok hayranı yorum yağmuruna tutmuş fakat Osman Sınav projeyi sonlandırmıştır. Osman Sınav'dan işte  yep yeni Kurtlar Vadisine benzer dizi geliyor. Osman SInav'ın yeni projesi Yalnız Kurt ATV'de ekranlarında  yer alacak. Kurtlar Vadisi özlemini Yalnız Kurt dizisiyle gidereceği planlanıyor. Dizinin ilk tanımı geldi.