Kurtlar Vadisi Başlıyor Mu? Oktay Kaynarca'dan Kurtlar Vadisi Açıklaması Geldi

Kurtlar Vadisi Başlıyor Mu? Oktay Kaynarca'dan Kurtlar Vadisi Açıklaması Geldi

Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden ekrana geleceği iddia ediliyor. Oktay Kaynarca'nın açıklamaları sonrasında Süleyman Çakır'ın geri döneceği belirtildi. Peki dizi nerede yayınlanacak? Show TV ile anlaşma sağlandığı belirtiliyor. Oktay Kaynarca'nın bazı açıklamaları güne damgasını vurdu.

Dizi tarihine damgasını vuran Kurtlar Vadisi ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından olan Oktay Kaynarca'nın paylaşımı ise seyircileri harekete geçirdi. Süleyman Çakır karakterinin aradan geçen 17 yıla rağmen hala anılması ünlü oyuncunun hoşuna gitmişti. Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda bunun memnuniyetini dile getirdi. Seyirciler ise tüm bu yaşananlar çerçevesinde Kurtlar Vadisi'nin ne zaman döneceğini soruyor. Çünkü Oktay Kaynarca'ya göre dizi yeniden başlayabilir. Dizide çok fazla efsane karakter bulunmakta. Hepsinin bir araya getirilmesi bambaşka bir seyir keyfi yaşatacaktır.

Kurtlar Vadisi Başlayacak mı?

Aradan geçen yılların ardından Kurtlar Vadisi'nin tekrar ekranlarda olması muhtemel gözüküyor. Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca ise kimi zaman Süleyman Çakır'ın tekrardan ekrana dönüp dönmemesi gerektiğini düşündüğünü itiraf etmişti. Gelen bu itiraf aslında Show TV'de olası bir Kurtlar Vadisi dizisini doğurabilir.

Kurtlar Vadisi Nerede Yayınlanacak?

Dizinin Kurtlar Vadisi Kaos ismi ile Show TV'de ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak yılbaşından bu yana diziyle ilgili olumlu bir gelişme yaşanmadı. Bakalım ünlü oyuncunun bu adımı sonrasında sürpriz olaylar meydana gelecek mi...