Kulüp Dizi Oyuncularından Yeni Sezon Açıklaması Geldi! Yeni Sezona Geri Sayım Başladı!

Kulüp Dizi Oyuncularından Yeni Sezon Açıklaması Geldi! Yeni Sezona Geri Sayım Başladı!

5 Kasım tarihinde Netflix'te yayına giren Kulüp dizisinin detayları açıklandı. Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci, Metin Akdülger, Asude Kalebek ve Fırat Tanış gibi yetenekli oyuncuların başrollerinde yer aldığı Kulüp dizisi pek çok kişi tarafından takip edilmeye devam ediyor. İşte haberin tüm detayları...

1950'li yıllarda geçen Kulüp dizisi oyunculuk performansı ve hikayesi ile ön plana çıkmayı başardı. İlk sezondaki bölümleri ile alakalı izleyiciyi büyüleyen Kulüp dizisinin yeni bölümlerinin olup olmayacağı da şimdiden merak söz konusu oldu. Alınan bilgiler neticesinde Elle Dergisi nostalji özel sayısı için Kulüp dizisinin 5 oyuncusu ile bir çekim gerçekleştirdi. Dergide bulunan habere göre kulüp dizisinin 1. sezon ikinci kısmı son 4 bölümü Netflix'te ekranlara gelecek.

Kulüp dizisinin konusu belli oldu

Salih Bademci, Barış Arduç, Metin Aldülger, Gökçe Bahadır ve Asuman Kalebek Elle Dergisinin kapağında yer aldı. Dergide dizi ile alakalı bilgiler de bulunuyor. Bunun dışında 1955 yılında Pera'da yaşanan çok kültürlü insan hikayelerini konu alınan dizi Netflix de ekranlara geliyor. Elle Dergisi ise Kulüp dizisinin 5 oyuncusu ile özel çekim gerçekleştirdi. Dergide daha çok oyuncular ve karakterleri hakkında röportajlar yer aldı. Yetenekli oyuncu Salih Bademci dizide Selim Songür karakterine hayat verdiğini söyledi. Bunun ardından bu karakterin içinde ufak tefek hırslarının olduğunu ve hayallerine çok inanan bir insan olduğunu belirtti. Bunun dışında naif ve kırılgan çılgın bir insan portresi olduğunu söyleyen Salih Bademci saçından bakışına, gözüne ve kostümü ne kadar bu karakter üzerine çalıştığını dile getirdi. Dizinin başarılı olduğunu söyleyen Salih Bademci karakter hakkında da kendini şanslı hissettiğini belirtti.

Oyuncular karakterler hakkında neler söyledi?

Yetenekli oyuncu Gökçe Bahadır sete çıkmadan iki üç ay önce kâğıt üzerine çok çalıştığını travma sahneleri üzerine yoğunlaştıran ifade etti. Bunlara çalıştıkça daha farklı enerjinin üzerinde oturmaya başladığını söyleyen Gökçe Bahadır yavaş yavaş Gökçe’den uzaklaşıp Matilda'nın acısını yaşadığını ifade etti. Kulüp dizisinde İsmet karakterine hayat veren Barış Arduç ise bu karakterin köksüz bir ve kendini hiçbir yere ait hissetmediğini dile getirdi. İsmet karakterinin aile olma kavramı ile alakalı travmalar yaşadığını söyleyen Barış Arduç bu karakterin kendi doğruları olan bir adam olduğunu genel, yargıları ve kalıplaşmış tabuları önem veren biri olmadığını ifade etti. Bu karakterden çok etkilendiğini söyleyen yetenekli oyuncu dizinin kendini heyecanlandırdığını ifade etti.