Kral Kaybederse Kıvanç Tatlıtuğ'un Partneri Serenay Sarıkaya mı Olacak?

Kral Kaybederse Kıvanç Tatlıtuğ'un Partneri Serenay Sarıkaya mı Olacak?

Yakında oyuncu kadrosunun duyurulması beklenen Kral Kaybederse dizisinde şok gelişmeler ortaya çıktı. Kıvanç Tatlıtuğ'un birlikte oynayacağı isim Serenay Sarıkaya mı oldu? Öyle ki dizinin oyuncu kadrosuna iki oyuncunun seçildiği söyleniyor. Star TV'de yayınlanan Kral Kaybederse dizisinde bilinmeyenler haberimizde...

Kral Kaybederse dizisi için hazırlıklar sürmekte. Diziye dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlasına yer verildi. Öyle ki diziyi yakından takip edecekler de bu gelişmeleri inceliyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde yer alacağı projede, yayın tarihine ilişkin çeşitli ifadelere yer verilmişti. Şimdi ise oyuncunun kiminle başrol oynayacağı ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya ile mi Oynayacak?

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un birlikte başrol oynaması durumunda dizinin reyting rekorları kıracağı tahmin ediliyor. Dolayısıyla Star TV dizisindeki bu gelişme izleyiciler açısından fazlasıyla değerli olacaktır.

Birsen Altuntaş Açıkladı!

Öte yandan dizilere ilişkin haberleriyle adından söz ettiren Birsen Altuntaş, yaptığı sosyal medya paylaşımında "Kral Kaybederse dizisi için Serenay Sarıkaya'ya yapılmış resmi hiçbir teklif yok. Bundan sonra teklif gider mi? Cevap: Yaşayıp göreceğiz." ifadesine yer verdi. Kendisinin netlik belirtmediği bu durum, izleyiciler tarafından heyecanla karşılandı. Bakalım beklentiler hızlı bir şekilde karşılanacak mı göreceğiz.