Kıvanç Tatlıtuğ Ve Özge Özpirinçci Netflix Dizisiyle Oldukça Konuşulacak

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Özge Özpirinçci Netflix Dizisiyle Oldukça Konuşulacak

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Özge Özpirinçci Netflix Dizisiyle karşımıza çıkacak. Dizinin detayları ve çekimleri için haberleri burada paylaşılmıştır.

Kıvanç Tatlıtuğ  ve Özgepirinçci Netflix dizinde bir araya geliyor. Kıvanç Tatlıtuğ internet dizisinde oynayacağı belli olmuştu ancak bu kadroya Özge Özpirinçci eklenmesiyle birlikte ayrı bir olay oldu. İki ünlü isim birçok kaliteli yapımda oynamış ve reyting adeta alt üst etmişti. Kıvanç Tatlıtuğ en son Çarpışma dizisini oynamıştı. Özge Özpirinçci ise Kadın dizisiyle oldukça iz bırakmıştı. Kıvanç Tatlıtuğ en çok iz bıraktığı dizi olarak da Kuzey Güney olarak biliniyor. Bu tür karakteri de izleyiciler tekrardan görmek istese de her zaman ünlü oyuncu farklı rolleri seçmeyi seviyor.

 Netflix Dizisi Bir Deniz Altı Hikayesi

Netflix yeni dönemleri için yeni dizilerine yatırım yapmaya devam ediyor. Ünlü isimleri bir araya getirerek kendinden oldukça bahsediyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci bir araya geldiği dizinin adı Bir Deniz Altı Hikayesi olacak. Dizi türü olarak da fantastik olarak belirlendi. Netflix bu tür konuları oldukça beğeniyor. Dizinin çekimleri ise bittiği söylendi. Set fotoğrafları da internet üzerinden paylaşılmaya başlandı.

Dizinin hikayesi olarak da güneş ışınlarının insanlara zarar verip öldürmesiyle ilgili kaos oluşmaya başlamasıyla bunun üzerine durularak hareket edilecek. Dizi çekimleri ise Çeşme, İstanbul ve Cunda üzerinde yapılarak devam edildi.

Bir Deniz Altı Hikayesi İmajı

İki oyuncu bu dizi için özel imajı olduğu görülüyor. İkilinin birbirine karşı uyumu oldukça sevildi. İnternette paylaşılan fotoğraflarla birlikte oyuncunun hayranları tarafından destekle karşılandı. Şimdiden hayranları diziyi oldukça bekliyor. Dizinin konusu da ilgi çekici olmasıyla fantastik türü bulundurması Türkiye’deki dizilerden farklı olarak çıktığı şimdiden izlenme listesine alındı. Bölüm çekimleri tamamlanmasıyla birlikte ilk sezon da yüksek izlenme alırsa diğer sezonlarda gelebilir. Kadrosu sebebiyle bu sezon çekimleri devam edecek gözüküyor.

Bir Deniz Altı Hikayesi Oyuncu Kadrosu

Netfix projesi dizide oyuncu kadrosu da usta oyunculardan oluşuyor. Dizi kadrosu tam olarak şöyle paylaşıldı. Kıvanç Tatlıtuğ, Özgeözpirinçci, Saban Ece, Meriç Aral, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal ve Ecem Uzun kadroda yer alıyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağı da belirtilmedi. Yakın zaman içerisinde dizi yayınlanacaktır. Diğer internet dizi projeleri de devam ettiğinden rekabeti daha üst yerlere taşımak istiyor.