Kırmızı Oda Sadi'nin İntikam Planları Ortaya Çıkıyor! Sadi Ne Yapacak?

Kırmızı Oda Sadi'nin İntikam Planları Ortaya Çıkıyor! Sadi Ne Yapacak?

Kırmızı Oda dizisinde bu hafta olaylar patlak verdi. Sadi doktor hanıma intikam planlarını anlattı. Zafer ile Nihal tarafında da ilginç gelişmeler oldu. Sadi intikam alacak mı? Zafer, Nihal'e aşık mı?

Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümünde iki kişiden önemli itiraflar duyacağız. Özellikle de Erkan Petekkaya'nın hayat verdiği Sadi karakteri çok önemli sözler sarf edecek. Dizinin reytingleri son zamanlarda konuk oyuncuların canlandırdığı karakterler sayesinde artışa geçti. Kırmızı Oda dizisi, kendisine has senaryosu ile izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin konusu diğer dizilere nazaran çok daha farklı. Uyarlaması o kadar sağlam ki izleyiciler yeni bölümü beklemekte zorlanıyor.

Sadi'den Büyük İtiraf!

Sadi, intikam planı yapmakta olduğunu Doktor Hanım'a anlattı. Yaşadıklarından sonra bir şekilde intikam alma yönünde hareketleri olduğunu anlatması izleyicide şaşkınlık yaratacak. Bu bilgiyi doktor ile paylaşması onun için olumlu bir gelişme. Ancak yapacakları onun gidişatını daha da kötü bir duruma sokabilir.

Nihal, eşi Zafer'e aşık olduğunu ve Zafer'in de ona evlenme teklifi ettiğini Doktor Hanım'a anlattı. Böylelikle aralarındaki sevginin nasıl doğduğu ortaya çıktı. Ancak Zafer öyle şeyler söyledi ki Doktor Hanım ne yapacağını bilemedi.

Zafer Nihal'e Aşık Değilmiş!

Zafer, sırf babası istedi diye aşık olduğu kadından ayrılarak Nihal ile evlendi. Böylesine büyük bir olay karşısında Nihal gerçekleri öğrenirse nasıl tepki verir bilinmiyor. Doktor Hanım bu itirafları duyduktan sonra profesyonelliğinden ödün vermedi. Çünkü kendisine gelen hastaların mimiklerinden bir şekilde etkilenmesini istemedi. Doktorlar genel olarak bu duruma karşı yüz ifadelerini korumayı başarırlar. Ayrıca Zafer'in içerisine düşmüş olduğu sorun herkesi heyecanlandırdı. Bundan sonraki süreçte Zafer ile Nihal'in ayrılması beklenebilir. Çünkü Zafer belli ki ona karşı pek bir şey hissetmiyor. Ayrıca Doktor Hanım da eşine karşı dürüst olmasını bekleyebilir.

Kırmızı Oda'da Neler Yaşanacak?

Zafer, Nihal, Sadi ve Vahit arasında dönecek olan sorunlar ve polemikler açığa kavuşturulmaya çalışılacak. Doktor Hanım'ın hepsi ile konuşması ve sorunlarına çözüm bulması yeni bölümün genel konusu haline gelecek. Sadi, Abdullah ve adamlarını öldürmek için elinden geleni yaparken Doktor Hanım engeliyle karşılaşabilir. Ayrıca Zafer ile Nihal arasındaki durum git gide kötü bir hal alıyor. Vahit ise ilk defa kendi sorunundan bahsederek yeni hikayesine giriş yapacak.