Kırmızı Oda Oyuncuları Sadi ve Kumru Bölüm Başı Aldıkları Rakam Pes Dedirtti!

Kırmızı Oda Oyuncuları Sadi ve Kumru Bölüm Başı Aldıkları Rakam Pes Dedirtti!

Kırmızı Oda dizisinde oynamakta olan oyuncuların ne kadar maaş aldıkları merak ediliyor. Kırmızı Oda oyuncusu Sadi bölüm başı ne kadar alıyor?Kırmızı Oda oyuncusu Kumru ne kadar alıyor?

Başarılı isimlerin set içerisinde gece gündüz çalıştığı bilinmektedir. Gösterdikleri performans takdire şayan olduğu için de dolgun ücretler aldığı konuşuluyor. Peki Kırmızı Oda oyuncuları ne kadar para kazanmaktadır? Aldıkları ücret göz önünde bulundurulduğunda izleyiciler bu maaşlar hakkında ne düşünüyor?

KIRMIZI ODA OYUNCULARI BÖLÜM BAŞI NE KADAR ALIYOR?

Kırmızı Oda dizisinde oynamakta olan Binnur Kaya'nın Doktor Hanım karakterine hayat verdiği biliniyor. Başarılı oyuncunun haftalık rekor ücretle 40 bin TL kazandığı gelen bilgiler arasında. Ayrıca dizideki önemli bir karaktere hayat vermesi ve sosyal medyada çok övülmesi oyuncunun maaşını olumlu yönde etkilemiş olabilir. Yani güncel rakamlarla beraber maaşının daha da artabileceğini söyleyebiliriz.

DOKTOR NE KADAR ALIYOR!

Kırmızı Oda'nın bir başka doktor karakteri olan Burak Sevinç ise haftalık 20 bin TL kazanmaktadır. Aylık ise 80 bin TL kazanan ünlü oyuncunun aldığı maaş oldukça iyi. İzleyiciler Burak Sevinç'in altın döneminde olduğunu söylüyor. Kendisinin Kırmızı Oda dizisiyle beraber yıldızlaştığını söyleyebiliriz. Reyting sıralamalarında birinciliğe oynayan Kırmızı Oda dizisinin her bir karakteri önemli ücretler almaktadır. Bu sebeple oyuncuların daha kaliteli bir performans sergilemesi teşvik ediliyor.

SADİ BÖLÜM BAŞI NE KADAR ALIYOR!

Kırmızı Oda'da Tülinç Özen 25 bin TL alırken Meriç Aral ise 20 bin TL kazanıyor. İki oyuncunun da başrol karakterleri arasında olduğunu belirtelim. Ayrıca diziye neredeyse her hafta yeni bir oyuncu katılıyor. Bu katılan misafir oyuncular ise Kırmızı Oda'da birkaç hafta oynamaktadır. Sergiledikleri performansın yanı sıra geçmişteki ünlerine de dayalı olarak aldıkları ücret değişklik gösterebilir. Mesela son olarak Sadi karakterini canlandıran Erkan Petekkaya'nın diziye dahil olduğunu öğrenmiştik. Ünlü oyuncunun aylık kazancının ne olduğu şu an için bilinmese de önemli bir ücret aldığı konuşuluyor. Yakın zamanda diziden ayrılarak farklı projelere yelken açması beklenmektedir.

BONUS ÖDEME ALIYORLAR!

Kırmızı Oda dizisi, reyting oranları bu seviyede devam ettikçe oyuncularına bonus ödemeler yapmaya devam edecek. Bir nevi prim yerine geçen bu ödemelerle beraber ünlü isimlerin daha çok para kazanmasının önü açılıyor. Yapımcı şirket yüksek miktarlar kazandığı için oyunculara düşen para miktarı da aynı şekilde yükselmektedir.