Kırmızı Oda Dizisinin Sadi'si Doğduğun Ev Kaderindir Dizisine Geliyor! Sadi Hangi Karakteri Canlandıracak?

Kırmızı Oda Dizisinin Sadi'si Doğduğun Ev Kaderindir Dizisine Geliyor! Sadi Hangi Karakteri Canlandıracak?

Doğduğun Ev Kaderindir sevilen dizilerden en başta gelenlerden birisidir. Konuk oyuncu olarak Kırmızı Oda dizisinde en çok sevilen izlenilen Sadi Doğduğun Ev Kaderindir dizisine geliyor. Sadi hangi rolü oynayacak?

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi seyircilerine sürekli olarak aksiyonu yaşatmaya devam ediyor! TV 8 ekibi bu sefer izlenmeleri düşüşte olan dizi hakkında farklı kararlar alarak ayakta tutmaya çalışsa da reytingler buna izin vermiyor. Masumiyet dizisinin başlaması ile birlikte rekabetin de arttığı diziler de seyirciler bile dağılmaya başladığı gözlenmekte!

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisine Hangi Oyuncu Geliyor?

Kemik kiltesiyle ilerlemekte olan dizi bu haftaki bölümünde farklı bir konuk oyuncuyla güzel bir izlenim keyfi sunacağa benziyor. Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakteri ile herkesi etkilemeyi başaran Erkan Petekkaya, Doğduğun Ev Kaderindir’e konuk olarak oynamaya başlayacak! Delikanlı Sadi olarak bildiğimiz ve Kırmızı Oda’ya hikayesiyle renk katan oyuncu, diziye Ali Rıza’nın geçmişten güvendiği bir dostu olarak gelecek. Yalnızca dostu olarak değil ona birkaç konuda da yardımcı olacağa benziyor!