Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Kırmızı Oda Dizisinin Ne Zaman Final Yapacağı Belli Oldu! Kırmızı Oda Dizisi Kaçıncı Bölümde Final Yapıyor

Kırmızı Oda bu sezon eski reytinglerini görememeye başladı. Diziye katılan ünlü oyuncular da fayda etmeyince TV8 çözümü finalde bulmuş olabilir. Dizinin final yapacağı iddialar arasında yerini aldı. Üstelik kaçıncı bölümde ekranlara veda edeceği de paylaşılıyor. Peki Kırmızı Oda dizisi gerçekten final yapacak mı?

Kırmızı Oda Dizisinin Ne Zaman Final Yapacağı Belli Oldu! Kırmızı Oda Dizisi Kaçıncı Bölümde Final Yapıyor
Google News

TV8'de ekrana gelen Kırmızı Oda dizisi, son zamanlarda izleyicileri büyük şaşkınlığa uğrattı. Masumlar Apartmanı ile ortak işlerin ortaya çıkması sevindiriciydi. Ancak bu sefer üzücü bazı gelişmelerle karşımıza çıktılar. Dizideki izlenme oranları düşünce yeni oyuncular dahil olmuştu. Fakat oyuncuların performansları da yeteri kadar ilgi görmedi. Hal böyle olunca TV8 yönetimi dizi için bir karar vermek zorunda kaldı. Kırmızı Oda dizisi final yapacak mı? Final yapacağı bölüm sayısının dahi açıklandığı belirtiliyor.

Kırmızı Oda Final mi Yapacak?

Dizinin final tarihiyle ilgili bazı iddialar ortaya atıldı. Sevilen yapımın ne zaman biteceği konusunda çeşitli paylaşımlar yapılsa da en çarpıcı iddia bölüm sayısının söylenmesi oldu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden uyarlanan Kırmızı Oda, ilk sezon reyting rekorları kırmaktaydı. Ancak bu sezon beklentileri tam anlamıyla karşılayabilmiş değil. Üstelik Binnur Kaya'nın tek başına başrolü canlandırması da oyuncuyu yordu.

60. Bölümde Final Yapabilir

Kırmızı Oda dizisinin 60. bölümde final yapma ihtimalinin olduğu söylenmekte. Dizi eğer bu kadar erken ekranlara veda eder ise büyük kıyamet kopar. İzleyiciler reytingleri normalin üzerinde olan diziye sitem eder. Bakalım önümüzdeki haftalarda dizi için resmi bir karar açıklanacak mı?

<