Kırmızı Oda Dizisinin Fişi Çekildi! Acun Ilıcalı Devreye Girdi..

Kırmızı Oda Dizisinin Fişi Çekildi! Acun Ilıcalı Devreye Girdi..

Kırmızı Oda dizisi severlerine kötü haber geldi. Dizinin yeni bölümü yayınlanmayabilir. Bunun nedeni ise dizi ekibinde yaşanan virüs salgını olarak gösterildi. Uzun zamandır herhangi bir dizide böyle vakalar gerçekleşmiyordu. Ancak ortaya çıkan gelişmeler sonrasında TV8 dizisinin bir süre ekranlardan uzak kalacağı ortaya çıktı.

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İzleyiciler diziyi bir süre izleyemeyebilir. Çünkü yaşanan sorun tam olarak virüsle ilgili. Dizideki çalışanlar başta olmak üzere pek çok kişide virüs tespit edildi. Vakaya sahip olan kişi sayısı da açıklandı. Toplamda 14 kişinin karantinaya alındığı belirtiliyor. Dizide önemli eksiklikler olunca ve virüs ortaya çıkınca bir süre çekimlerin de ertelenebileceği söylenmekte. Peki Kırmızı Oda dizisi kaç hafta yayınlanmayacak?

Kırmızı Oda Bu Hafta Var mı?

Dizinin yeni bölümü yayınlanacak mı merak ediliyor. Aslında bakarsanız diziler genel olarak pandemi nedeniyle stok bölüm çekiyor ve bu şekilde olası virüs sorunları karşısında stok bölümlerin yayınlandığı biliniyor. Kırmızı Oda'da böyle bir önlem alındı mı önümüzdeki haftalarda öğrenebiliriz. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Dizi oyuncularının virüse yakalanmadığı belirtildi. Testi ilk başta pozitif daha sonra negatif çıkan bir oyuncu vardı.

TV8 İzleyicileri Üzgün

TV8'de yayınlanan dizinin reyting bakımından önemli olduğu belirtiliyor. Ancak izleyiciler de dizinin ekrana gelemeyecek olmasından ötürü moral kaybı yaşadı. Sosyal medyada dizinin her şeye rağmen yayına devam etmesi gerektiği savunuldu. Ancak kurallara göre hareket edilecek ve karantina süresi boyunca dizi çekimi yapılmayacak.