Kırmızı Oda Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu mu? Acun Ilıcalı Kırmızı Oda Dizisine Final Yaptıracak!

Kırmızı Oda Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu mu? Acun Ilıcalı Kırmızı Oda Dizisine Final Yaptıracak!

Kırmızı Oda dizisi ne zaman final yapacak merak ediliyor. Kırmızı Oda dizisi Acun Ilıcalı tarafından final mi yaptırılacak? Çünkü dizinin reyting gidişatı eskisi kadar iyi değil. Ayrıca Survivor All Star başlayacağı için dizinin artık sona ermesi de beklenebilir. TV8 ekranlarında çeşitli proje değişiklikleri yaşanıyor.

Yayın hayatına başladığı günden bu yana hızlı bir yükseliş yaşayan Kırmızı Oda, bu sezon reyting kaybı yaşamakta. Dizinin izlenme oranları azalınca Acun Ilıcalı'nın kararlı ile dizi final yapabilir. TV8'de ekrana gelen diziyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Final tarihinin ortaya çıktığı iddia ediliyor. Kaçıncı bölümde biteceğine dair bazı paylaşımlar yapıldı. Peki Kırmızı Oda dizisi ne zaman bitiyor? İşte dizinin final tarihi ve son bölümüne dair bazı ipuçları...

Kırmızı Oda Final Bölümü

Dizinin 60. bölümde final yapması bekleniyor. Yaklaşık 2,5 aylık bir sürecin olduğunu söylemeliyiz. Şimdilik büyük bekleyiş sürerken dizinin bizzat Acun Ilıcalı tarafından kaldırılacağı iddia edildi. Üstelik bazı programların final  yapacak olması da dikkat çeken gelişmeler arasındaydı. MasterChef programı biterken onun yerine Survivor All Star 2022 başlayacak.

Kırmızı Oda Reytingleri Neden Düştü?

Dizinin reyting kaybetmesinde hikayenin gidişatı büyük rol oynamış olabilir. Çünkü pek çok kişi dizinin bu halinden memnun değil. Eskisi kadar tat vermediğini söylüyorlar. Haliyle Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan dizideki son gelişme final olacağı yönünde. En azından hikayeye sadık kalınarak güzel bir son ile seyircilerin beğenisine sunulabilir.