Kırmızı Oda Dizisine Yeni Oyuncular Yaramadı! Kırmızı Oda Finale Doğru Gidiyor!

Kırmızı Oda Dizisine Yeni Oyuncular Yaramadı! Kırmızı Oda Finale Doğru Gidiyor!

Cuma akşamları reyting rekabeti sürerken hangi dizinin birinci olduğu da merak ediliyor. Alınan bilgiler neticesinde 3 etkili dizi birincilik için cuma akşamları savaşıyor. Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Aziz dizilerinin birbirlerine karşı farklı kategorilerde üstünlük sağladığı ortaya çıktı. İşte haberin tüm detayları...

16 sezonunda ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisi yoluna emin adımlarla devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Arka Sokaklar dizisi tüm kişiler kategorisinde 603. bölümü ile birincilik elde etti. Bunun dışında AB kategorisinde ise günü 9. sırada tamamlayan Arka Sokaklar dizisi ABC1 kategorisinde ise üçüncülük elde ederek günü kapattı.

Kırmızı Oda dizisinin reyting başarısı!

Arka Sokaklar dizisinin ardından Kırmızı Oda dizisi ise geçen sezona göre reytinglerde bir hale düşüş yaşayarak yoluna devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Kırmızı Oda dizisi AB kategorisinde birinciliği yine kaptırmayarak tahtına oturdu. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Kırmızı Oda dizisi tüm kişiler kategorisinde 11. sırada yer aldı. TV8 ekranlarında cuma günü izleyici ile buluşan Kırmızı Oda dizisi ABC1 kategorisinde beşincilik elde etti. Bunun dışında Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı dizi etkileyici hikayesi ve oyuncu kadrosu ile yoluna devam ediyor.

Aziz dizisi rakiplerini sollamaya hazırlanıyor

Ekranların yeni dizisi Aziz ise iyi reytingler alarak izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Aziz dizisi geçen hafta olduğu gibi bu haftada ABC1 grubunda birinci sıraya yerleşti. Alınan bilgiler neticesinde Aziz dizisi ilk 2 bölümünde birincilik elde etti. Çok iyi çıkış yakalayan Aziz dizisi şimdiden kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Aziz dizisi tüm kişiler kategorisinde 3. sırada yer aldı. Bunun dışında Aziz dizisi AB grubunda Kırmızı Oda dizisinin ardından ikincilik elde etti. Show TV ekranlarının yeni dizisi Aziz şimdiden izleyicileri heyecanlandırmaya başladı. Aziz dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekerken Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar dizilerinin ise birincilikleri tehlikeye girdi. Biraz daha güçlenmesi beklenen Aziz dizisinin tüm kategorilerde cuma akşamı birincilik yakalaması bekleniyor.