Kırmızı Oda Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı! Yeni Oyuncular Muhteşem Performans Sergiledi!

Kırmızı Oda Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı! Yeni Oyuncular Muhteşem Performans Sergiledi!

Kırmızı Oda dizisi yeni kadrosuyla ekranlara geldi. Kırmızı Odaya katılan yeni oyuncular başarılı oyunculuk performansı sergiledi. Kırmızı Oda dizisi yeni konusu nedir? Yeni oyuncu kadrosunda kimler var?

TV8 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kırmızı Oda, 46. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin ilk fragmanının yayınlanmasının ardından izleyicilerin merak duygusu daha da arttı. Dizi severler Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümden neler olacağı şimdiden merak ediyor. İşte diziye dair tüm detaylar…

Kulislerden alınan bilgiler neticesinde ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kırmızı Oda dizisi yeni bölümünde ünlü şarkıcı ve oyuncu Ayta Sözeri'nin keklik karakterini canlandıracağını açıkladı.

Kırmızı Oda dizisi oyuncu kadrosu ile gündem oldu

Başrollerinde Binnur Kaya'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserlerinden ekranlara uyarlanan Kırmızı Oda dizisi yeni bölümünün ilk fragmanını ekranlara taşıdı. Alınan bilgiler neticesi TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümünde Ayta Sözeri bir sürpriz yapacak. Şarkıcı ve oyuncu Ayta Sözeri, İlk ve Son adlı dizide yer almasının ardından Kırmızı Oda adlı projede Keklik karakterine hayat verecek. Ayrıca dizinin yeni sezonunda Nihal Yalçın, Ayça Bingöl ve Başak Daşman da Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.