Kırmızı Oda Dizisine Uzun Aradan Sonra Ekranlara Geliyor! Kırmızı Oda Dizisi Bir İlki Gerçekleştirdi!

Kırmızı Oda Dizisine Uzun Aradan Sonra Ekranlara Geliyor! Kırmızı Oda Dizisi Bir İlki Gerçekleştirdi!

İnsan hikayelerini ekranlara taşıyan Kırmızı Oda dizisi ünlü isimleri konuk etmeye devam ediyor. Bunun dışında Kırmızı Oda dizisine 7 yıldır oyunculuğa ara veren bir isim dahil olacak. Yetenekli oyuncu Kırmızı Oda dizisi sayesinde sevenlerini de bir hayli mutlu etti. İşte haberin devamı..

Burcu Biricik, Erkan Petekkaya, Uğur Yücel, Evrim Alasya ve Aslıhan Güner gibi birçok ünlü isim Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu niteliğinde dahil oldu. Kırmızı Oda dizisi insan hikayelerini izleyiciyle buluşturuyor.

Kırmızı Oda dizisine sürpriz konuk!

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan ve Binnur Kaya'nın başrollerinde yer aldığı Kırmızı Oda dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlandı. Kırmızı Oda dizisi sürpriz oyuncu kadrosu ile izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Kırmızı Oda dizisi bu defa birçok izleyiciyi daha şaşırtacak. Alınan bilgiler neticesinde 7 yıldır ekranlardan uzak olan Meltem Cumbul, Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Bir dönem ünlü olan ve birçok projede bulunan Meltem Cumbul yılan hikayesi dizisinde Zeynep karakterini hayat vererek gönüllere taht kurmuştu.

Meltem Cumbul, ekranlara tekrardan dönüyor!

7 yıl önce Muhteşem Yüzyıl dizisinde Fatma karakterine hayat veren Meltem Cumbul ekranları ara vermişti. Bu dizinin ardından Meltem Cumbul, kamera önünde olmak yerine Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde oyuncu yetiştirmeye başladı. Bunun ardından Oyuncular Sendikasının başkanlığını da yapan yetenekli oyuncu Meltem Cumbul, uzun süredir gelen oyunculuk tekliflerini reddediyordu. Alınan bilgiler neticesinde Meltem Cumbul, Kırmızı Oda dizisinden gelen teklifi reddetmeyerek konuk oyuncu olmayı kabul edip hayranlarının yüzünü güldürdü. Bu haberin ardından yetenekli oyuncu Meltem Cumbul'un Kırmızı Oda dizisinde hangi bölümlerde rol alacağı merak söz konusu olurken ünlü oyuncunun canlandıracağı karakter hakkında da henüz net bir açıklama yapılmadı.