Kırmızı Oda Dizisine Ünlü Şarkıcı Katılacak! Kırmızı Oda Dizisine Yılın Transferi..

Kırmızı Oda Dizisine Ünlü Şarkıcı Katılacak! Kırmızı Oda Dizisine Yılın Transferi..

Kırmızı Oda dizisinde büyük bir heyecan yaşanıyor. Başarılı sanatçının diziye katılacağı öğrenildi. Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan TV8 dizisi, hangi ünlü ismi kadrosuna kattı? İşte Kırmızı Oda dizisine katılacak ve adından söz ettirecek oyuncunun hakkındaki bilgiler...

Kırmızı Oda, TV8'deki yayınlarını sürdürürken bir yandan da misafir oyuncuları kadrosuna katıyor. Diziye hastalar ve yakınlarını canlandıracak pek çok ismin katıldığı belirtilmekte. Bu isimler çoğunlukla ünlü kişilerden oluşuyor. Erkan Petekkaya gibi adından söz ettirenler uzunca bir süre dizide kalabilmekte. Kırmızı Oda'ya yeni transfer olan bir isim sosyal medyadan sürprizi duyurdu. Peki hangi şarkıcı Kırmızı Oda dizisinde oynayacak?

Emre Altuğ Kırmızı Oda'da!

Başarılı sanatçı Emre Altuğ, oyunculuk kariyerine Kırmızı Oda'da devam edecek. Dizide hangi karakteri canlandıracağı merak konusu oldu. Ünlü ismin sergileyeceği performans büyük önem taşıyor. Zira EXXEN'deki Sihirli Annem dizisinde de rol almıştı. O dönem ki oyunculuk performansı eleştirilse de artık kendini geliştirdiği ve çok daha iyisini yapacağı düşünülüyor.

Ayça Bingöl ile Oynayacak

Ayça Bingöl'ün dizide hayat verdiği Derya karakterine partner olarak katılacağı belirtildi. Dolayısıyla usta bir isimle karşılıklı oynaması kendisi açısından da öneme sahip. Tüm bu gelişmeler ışığında TV8 dizisine en kısa sürede katılması muhtemel. Yeni bölümde Emre Altuğ'un performansını da izleyeceğiz.