Kırmızı Oda Dizisine Alişan'ın Eşi Buse Varol Dahil Oluyor! Buse Varol Hangi Karakteri Canlandıracak!

Kırmızı Oda Dizisine Alişan'ın Eşi Buse Varol Dahil Oluyor! Buse Varol Hangi Karakteri Canlandıracak!

Kırmızı Oda dizisine sevilen oyuncu dahil oluyor. Merakla beklenen oyuncu Buse Varol Kırmızı Oda dizisine dahil mi oluyor? Acun Ilıcalı bir açıklama yapmadı. Meraklar Alişan ve Buse Varol'a çevrildi.

Bir zamandır ekranlarda yokluğunu hissettiren Buse Varol, Kırmızı oda dizisi ile kendi kariyerinde büyük bir çıkış yakalayacak. Geçmiş olduğumuz zamanda Alişan, Buse Varol`un oyuncu olmasına sevinmiş olduğunu ancak her karaktere izin vermeyeceğini açıklamıştı. Bir çok kişiyi şok içerisinde bırakmış olan bu iddia dan sonra ise Buse Varol`un karakteriyse ortaya çıktı!

Teklife Sıcak Baktı!

Buse Varol hakkında çıkmış olan iddialara henüz bir açıklama yapmadı. Acun Ilıcalı`dan teklif almış olduğu konuşulan Buse Varol`un karaktere ve de teklife sıcak bakmış olduğu bilgileri yer aldı.

Bir Kaç Bölüm Yer Alacak!

Bir çok kişi tarafından hayranlıkla takip edilen oyuncu iddialara göre; Kırmızı Oda dizisinde Rezzan`ın üvey kardeşine hayat verecek. Avukat Elif karakteri ile Kırmızı Oda dizisine girecek olan Buse Varol`un birkaç bölüm dizide olacağına dair söylentilerde konuşuluyor. Rezzan`ın annesinin ölümünün ardından babası başka bir kadına evlilik yapmıştı. Kadının öz kızına hayat verecek olan Buse Varol`da ise psikolojik bir sorunun olacağı düşünülmekte.

Bakalım Neler Olacak!

Diziye hızlı bir giriş yapması beklenen Buse Varol`un sevenleri bu haber ile birlikte çok heyecanlandı. Bir süre sosyal medyada konuşulmuş bu olayın ardından gözler tekrardan Buse Varol`a ve Alişan`a çevrildi.