Kırmızı Oda Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrılıyor! Kırmızı Oda Final mi Yapacak?

Kırmızı Oda Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrılıyor! Kırmızı Oda Final mi Yapacak?

Kırmızı Oda en çok izlenilen reytingleri elinden düşürmeyen bir dizi. Diziden ayrılık kararları gelmeye başladı. Seyirciler bu karara tepkili. Kırmızı oda dizisinden kim ayrılıyor? Kırmızı Oda dizisi final mi yapacak?

TV 8’in psikolojik olaylara ve insanların iç bünyesine erişerek farklı konulara değinen dizisi Kırmızı Oda’da yeni bir ayrılık gerçekleşti. Sevilen Oyuncu diziden bir anda ayrılma kararı aldı! Bu kararın ardından hayranları üzüntüye kapıldı! Peki hangi oyuncu diziden ayrıldı?

Kırmızı Oda Dizisinden Kim Ayrılıyor?

Dizinin başrolünü oynadığı ve sevilerek izlenmekte olan başarılı oyuncu Binnur Kaya sayesinde herkesin sevdiği Kırmızı Oda dizisinde ki ayrılık yürekleri burktu! Nazlı karakterini canlandırmakta olan ve etkili bir iz bırakarak diziye damgasın koyan oyuncu Pınar Deniz'in projeye veda edeceği öğrenildi. Nedeni bilinmese de ilerleyen zamanlarda çok daha farklı dizilerde yer alacağı tahmin edilmekte. Bununla birlikte diziden farklı oyuncularında çıkacağı bilgileri yayılmaya devam ediyor.

Kırmızı Oda Final mi Yapacak?

Kırmızı Oda dizisinden ayrılıklar peş peşe geldi. Sosyal medya da  final mi yapacak iddiaları ortaya atıldı. Başrol oyuncularının peş peşe ayrılmaları bu iddiaları doğruluyor gibi gözüküyor  ilerleyen bölümde belli olacak.