Kırmızı Oda Dizisinde Tuna'nın Sırrı Ortaya Çıktı! Tuna Yerle Bir Oldu! Doktor Hanım Sinirlerine Hakim Olamadı!

Kırmızı Oda Dizisinde Tuna'nın Sırrı Ortaya Çıktı! Tuna Yerle Bir Oldu! Doktor Hanım Sinirlerine Hakim Olamadı!

Kırmızı Oda dizisi son sürat devam ediyor. Son yaşanılan gelişmelerde ortalık fena karıştı. Tuna'nın sırrı ortaya çıktı. Tuna bu durum karşısında ne yapacağını şaşırdı. Doktor Hanım ise resmen çıldırdı.

Kırmızı Oda dizisinde Doktor Manolya sevgilisi ile birkaç bölümdür izleyenlerin akıllarını karıştırmayı başarmıştı. Merak konusu olan Tuna`nın sevgilisi bir yana Doktor Hanım`ın söylemiş olduğu sözlerle Tuna`nın çekinmesine neden oldu. Hatasının farkına varan Tuna yerin dibine girerek şok etkisi yarattı!

Başarı Oyuncular Yer Aldı!

Başrollerde Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı, Binnur Kaya gibi bir çok başarılı isimlerin yer almış olduğu Kırmızı Oda dizisi her yeni bölümünde farklı hikayelerle seyircileri ile buluşuyor.  Gülseren Budaycıoğlu`nun yazmış olduğu Madalyonun İçi kitabında ise hayata geçirilmiş olan Kırmızı Oda dizisi bugüne kadar birbirinden başarılı oyuncular yer aldı. Tuna karakterinin sevgilini oynayacak isim kim olacak?

Doktor Hanımdan Şok Hamle Geldi!

Son bölümde ekranlara gelmiş olan Tuna, sevgilisini Aysu`ya söylemeye kararlıydı. Aysu bu durumdan rahatsız olmuş ve yüz ifadeleri ile Doktor Hanım`ı gösterdi. Doktor Hanım "Aysu`nun neyi var Tuna?" sözlerini söyledi. Tuna bunun üzerine "Size anlattım ya, birisi var diye. Onu merak ediyor. Bende söylemek istemiyorum" sözlerini dile getirdi. Sonrasında ise Doktor Hanım şok hamlesini yaptı!

Yeni Bir Karakter Geliyor!

Doktor Hanım ise Tuna`ya  “Sen ne zaman tanıştıracaksın konuştuğunla bizi? Merak ediyoruz. Kızımıza yakışır mı, hırlı mı, hırsız mı? Sen bizim için kıymetlisin biz merak etmek için merak etmiyoruz. Kim olduğunu bilmek için soruyoruz” sözlerini ön plana sürdü. Sonrasında ise Kırmızı Oda dizisine yeni bir karakterin geleceği ortaya çıkmış oldu.

Kırmızı Oda dizisinde Tuna`nın sevgilisini oynaması beklenen isim henüz belli değil ama bir çok iddia gündeme gelmekte.