Kırmızı Oda Dizisinde Süveyda Ortalığı Fena Karıştırıyor! Her şey Gün Yüzüne Çıkıyor!

Kırmızı Oda Dizisinde Süveyda Ortalığı Fena Karıştırıyor! Her şey Gün Yüzüne Çıkıyor!

Kırmızı Oda dizisinde bir hikaye daha gün yüzüne çıkıyor. Süveyda'nın itirafı gündem oluyor. Süveyda neyi itiraf ediyor. Kırmızı Oda dizisinde bundan sonra ne olacak

Kırmızı Oda Dizisinde Bir Hikâye Daha Gün Yüzüne Çıkıyor. Süveyda’nın İtirafı Gündem Oluyor

Süveyda’nın gerçek hikayesi kısa sürede milyonların dikkatini çekmeyi başardı. Herkesin merakla beklediği olayın aydınlanması izleyicilerin ağzını açık bıraktı. İşte haberin tüm detayları…

TV8 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kırmızı Oda dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmayı başardı. Kadroya sonradan dahil olan oyuncular dışında konusu ile çok sevilen Kırmızı Oda dizisi, bu hafta herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. İlayda Alişan’ın hayat verdiği Süveyda, izleyicilerin de ilgi odağı oldu.

Süveyda’nın acı dolu hikayesi yürekleri dağladı

Süveyda’nın gerçek hikayesinin ortaya çıkmasının ardından dizi severler göz yaşlarına hâkim olamadı. Kırmızı Oda dizisinin yeni sezonunda İlayda Alişan, Süveyda karakterine hayat veriyor. Farklı bir kişilik olan Süveyda karakteri, çaldığı eşyaları asla kabul etmiyor. Unicorn renkler çalan Süveyda, girdiği yerlerden bir şeyler çalmaya devam ediyor.

1 Ekim tarihinde yeni sezon hazırlığına başlayan Kırmızı Oda dizisi, Süveyda’nın yaşadığı gerçekleri aydınlatıyor. Süveyda’nın itirafları karşısında doktor ise duyduklarına inanamadı. Gördüğü her şeyi çalan yaşadığı travmanın etkisinden de kurtulamıyor. Çocukluk döneminde yaşadığı acı dolu hayat ise ekran başındakileri de şaşkınlığa uğrattı. Süveyda, küçük yaşta unicorn renkler ile kendisini kandıran adam tarafından tecavüze uğradığını açıkladı. Yaşadığı tecavüz olayının ardından bu travmadan kurtulamayan Süveyda, bu renkleri ortadan kaldırmak için çaldığını açıkladı.