Kırmızı Oda Dizisinde Masumlar Apartmanı Eski Oyuncusu Safiye Şoku! Hayranlarından Olumlu Tepki Aldı!

Kırmızı Oda Dizisinde Masumlar Apartmanı Eski Oyuncusu Safiye Şoku! Hayranlarından Olumlu Tepki Aldı!

Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan Safiye karakteri kısa süre önce diziden ayrıldı. Yeni proje var mı yok mu ? merak konusu uyandırdı. Kırmızı Oda dizisi fragmanında Safiye karakterini görenler şaşkınlıklarını geciktirmedi.

Uzun bir süredir dizinin yapımlarının aynı olmuş olmasından ötürü dizilerin birleşecek olması hakkında iddialar yer alıyordu ancak konu hakkında yapımdan henüz herhangi bir açıklama gelmemişti. Sonunda yayınlanan Kırmızı Oda fragmanı akılları başlardan almayı başarmıştı.
Uzun süredir söylentilere ve iddialara neden olan konunun açıklığa kavuşmasıyla birlikte hayranları tarafından coşku ile karşılandı. Bir hayli sevilen iki dizinin böyle bir araya gelmiş olması ile sezon finali yapması ise bir çok kişiyi şok etti!

Acun Ilıcalı İle Sorun Yaşadı!

Dizide Delikanlı Sadi karakterine can vermiş olan Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı ile birlikte yaşamış olduğu sorunlardan ötürü diziden ayrılma kararı almıştı. Dizide Delikanlı Sadi yerine Masumlar Apartmanı Gülben bir anda giriş yapmış oldu. Bunun ardından Kırmızı Oda dizisinde Gülben`den sonra Safiye`nin girecek olması iddiaları konuşulmaya başlandı.

Geçmişini Anlatacak!

Diziye giriş yapmış olan Gülben, Doktor Hanım`a geçmişini anlatırken; hem kendi gün içinde yaşamış olduğu sorunlara hem de gün içinde yaşamış olduklarını anlatacak. Bunun ardından diziye Safiye, Han ve Neriman`ında gireceği beklenmekte. Geçmişteki sorunlarını anlatacak olan Gülben, çocukluk halini canlandıran ismi Safiye ve Han gibi isimlerden de çocukluğunu diziye giriş yaptıracak olması bekleniyor.

Eylül Ayında Başlanması Planlanıyor!

İkinci sezona Eylül ayında başlaması beklenen Masumlar Apartmanı dizisinde yer almış olan Gülben, tüm senaryoyu kendisi ile birlikte Kırmız Oda dizisine getirecek. Eylül ayında başlaması beklenen Masumlar Apartmanı dizisinde Kırmız Oda sahneleri yer alacak.

Sevilerek takip edilen diziler arasında yerini almış olan iki dizinin böyle ilginç şekilde bir araya gelmesi iki dizi sevenlerinin de birleşmesine neden olmuş oldu.